单选题 All of us communicate with one another verbally (口头的) as well as non-verbally. Most of the time we are not aware that we're doing it. We wave a hand, meet someone else's eyes or look away, shift positions in a chair. We make these movements unconsciously. But researchers have discovered that there is a system to them almost as consistent (一致的) and comprehensible as language.
Every culture has its body language. The way an Englishman crosses his legs is nothing like the way a male American does it. In talking, Americans are likely to end a statement with a lowering of the eyelids. They conclude a question with a lift of the hand or a widening of the eyes. With a future-tense verb they often gesture with a forward movement. There are regional idioms too. Your sex, ethnic background, social class and personal style all influence your body language. Nevertheless, you move and gesture within a certain idiom.
Usually, the wordless communication acts to qualify the words. What the non-verbal elements express very often, and very efficiently, is the emotional side of the message. When a person feels liked or disliked, often it's a case of "not what he said but the way he said it."
Experts in the study of communication through body movement are not prepared to spell out a precise vocabulary of gestures. When an American rubs his nose, it may mean he is disagreeing with someone or rejecting something. But there are other possible interpretations, too. The expert looks for patterns in the context, not for an isolated meaningful gesture.

单选题 Which of the following is NOT a way of non-verbal communications according to the first paragraph?
A. Waving a hand. B. Making eye contact.
C. Changing positions in a chair. D. Crying in a low voice.
【正确答案】 D
【答案解析】[解析] 事实细节题。本题询问四个选项中哪一项不是第一段中提到的非言语交际。根据第一段第一句和第三句可以知道人们的行为可以分为言语行为和非言语行为,其中非言语行为并不包括低声哭泣,因此只有选项D符合题目要求,是正确答案。
依据第一段第三句可以判断,非言语行为包括挥手、眼神的交流、改变坐姿三种行为,因此可知选项A(挥手)、选项B(眼神交流)和选项C(改变坐姿)三个选项均不符合题目要求,故为错误选项。
单选题 According to researchers, people's gestures are ______.
A. incidental B. comprehensible C. isolated D. precise
【正确答案】 B
【答案解析】[解析] 事实细节题。本题询问研究者是如何看待人的手势的。根据第一段最后一句可以判断,研究者认为人们的肢体语言,或称非言语交际,和语言相似,是一致的、可理解的系统,因此选项B(可理解的)为正确答案。
选项A(偶然的)和选项C(孤立的)与第一段最后一句的“a system(一个系统)”不一致,因此予以排除。选项D(准确的)与文章最后一段的内容不一致,因此也不正确。
单选题 All of the following statements are true of Americans EXCEPT ______.
A. start a question with widened eyes
B. have their forward movements in future-tense verbs
C. cross their legs in a different way that Englishmen do
D. tend to lower their eyelids to conclude a statement
【正确答案】 A
【答案解析】[解析] 细节推理判断题。本题询问四个选项中哪一项对美国人的说法是不正确的。根据文章第二段第四句可以知道,美国人只有在问题问完了之后,才会有睁大眼睛的行动,因此选项A(问问题前睁大眼睛)不是文章中对美国人的正确表述,符合题目要求,为正确答案。
根据第二段第二、三、四和五句可以知道选项B(表示将来的情况时使用向前的动作)、选项C(翘腿的姿势和英国人不一样)和选项D(叙述完后眨一下眼睛)的表述都符合美国人的特点,因此不符合题目要求,为错误选项。
单选题 In paragraph 3, which of the following does NOT influence one's body language?
A. Sex. B. Educational background.
C. Social status. D. Personal style.
【正确答案】 B
【答案解析】[解析] 事实细节题。根据第二段第七句的内容,可以判断只有选项B(教育背景)不会影响我们的非言语交际,因此为正确答案。
选项A(性别)、选项C(社会地位)和选项D(个人风格)都会影响我们的非言语交际,因此不符合题目要求,为错误选项。
单选题 Non-verbal communication ______.
A. always expresses the message precisely
B. usually doesn't match the language
C. sometimes isolates a meaning
D. often shows the speaker's true emotions
【正确答案】 D
【答案解析】[解析] 推理判断题。本题询问非言语交际是什么样的交际。根据第三段第二句可以判断非言语交际能够表现说话者的真实情感,因此选项D为正确答案。
选项A(总是能够准确表达信息)和文章最后一段的内容不符,因此可以首先予以排除。选项B(总是和语言不一致)和选项C(有时候没有意义)在文章中都没有提及,因此也都不正确。