单选题 {{B}}Passage Four{{/B}}
At its best, any prison is so unnatural a form of segregation from normal life that-- like too-loving parents and too zealous religion and all other well-meant violations of individuality-it helps to prevent the vicitims from resuming when they are let out, any natural role in human society. At its worst, the prison is almost scientifically designed to develop by force--ripening every one of the antisocial traits for which we suppose ourselves to put people into prison (I say "suppose", because actually we put people into prison only because we don't know what else to do with them). The prison makes the man who is sexually abnormal, sexually a maniac. The prison makes the man who enjoyed beating fellow drunks in a bar-room come out wanting to kill a policeman.
Probably we cannot tomorrow turn all the so-called criminals loose and close the jails--though, of course that is just what we are doing by letting them go at the end of their sentences. No society cannot free the victims. Society has unfitted liar freedom. Doubtless, since the Millennium is still centuries ahead, it is advisable to make prisons as sanitary and well-lighted as possible, that the convicts may live out their living death more comfortably.
Only keep your philosophy straight. Do not imagine that when you have by carelessness in no inoculating them, let your victims get smallpox, you are going to save them or exonerate yourselves by bathing their brows, however grateful the bathing may be.
单选题 The author says that prison is like some parents, or like some kinds of religion, in that it ______.
【正确答案】 D
【答案解析】第1段说any prison is...segregation from normal life that--like too-loving parents and too zealous religion,表明了监狱像父母和宗教的原因是segregation from normal life,故选项D符合。
单选题 According to the passage, prison ______ in some way.
【正确答案】 B
【答案解析】第1段最后两句:The prison makes the man...come out wanting to kill a police- man. 可以看出,prison某些方面可能使犯人的性格更加恶化。
单选题 Why, according to the author, can't we let all the prisoners free?
【正确答案】 A
【答案解析】根据第2段的叙述“NO Society cannot free the victims. Society has unfitted liar freedom”,可以看出不能释放所有罪犯是因为社会自身不允许这么做。
单选题 Which of the following is closest in meaning to the last sentence but one?
【正确答案】 C
【答案解析】本句起着承上启下的作用。从其前后两部分的叙述内容来看,作者觉得是选项C的内容,即“社会造成了犯罪,它不应该只是通过改善监狱条件就觉得做得足够了”。
单选题 Which of the following seems to you to give the best summary of the passage?
【正确答案】 B
【答案解析】第1段介绍了把犯人放进监狱的好处——防止犯人出狱后重操旧业和坏处——会使犯人性格更加恶化。作者在第2、3段提出了自己的观点make prisons as sanitary and well-lighted as possible。选项B与原文内容相符。