单选题 There are two kinds of memory: short-term and long-term. Information in long-term memory can be remembered at a later time when it is needed. The information may be kept for days or weeks. However, information in short-term memory is kept for only a few seconds, usually by repeating the information over and over. The following experiment shows how short-term memory has been studied.
Henning studied how students who are learning English as a second language remember vocabulary. The subjects in his experiment were 75 college students. They represented all levels of ability in English: beginning, intermediate, and native-speaking students.
To begin, the subjects listened to a recording of a native speaker reading a paragraph in English. Following the recording, the subjects took a 15-question test to see which words they remembered. Each question had four choices. The subjects had to circle the word they had heard in the recording. Some of the questions had four choices that sound alike. For example, weather, whether, wither, and wetter are four words that sound alike. Some of the questions had four choices that have the same meaning. Method, way, manner, and system would be four words with the same meaning. Finally the subjects took a language proficiency test.
Henning found that students with a lower proficiency in English made more of their mistakes on words that sound alike; students with a higher proficiency made more of their mistakes on words that have the same meaning. Henning's results suggest that beginning students hold the sound of words in their short-term memory, and advanced students hold the meaning of words in their short-term memory.

单选题 Henning made the experiment in order to study ______ .
【正确答案】 A
【答案解析】[答案精解] 题干意为“Henning做这个实验是为了…”。该题为细节题。由第一段最后一句“The following experiment shows how short-term memory has been studies.”可以看出实验目的是研究短时记忆。
单选题 Which of the following statements is TURE according to the passage?
【正确答案】 A
【答案解析】[答案精解] 题干意为“根据文章可知下面哪个是正确的?”该题为细节题。由第一段作者对短时记忆和长时记忆的介绍可以看出短时记忆和长时记忆的信息是不同的,故A项正确。Henning做了两个实验,故D项错误。B,C两项文中并未提到。
单选题 From Henning's result we can see that ______ .
【正确答案】 A
【答案解析】[答案精解] 题干意为“从Henning的结果我们知道…”。该题为细节题。由第四段第一句“Henning found that students with a lower proficiency in English made more of their mistakes on words that sound alike...”可以看出,英语不熟练的学生分不清单词的发音。
单选题 The word "subject" in the passage means ______ .
【正确答案】 D
【答案解析】[答案精解] 题干意为“文中‘subject’一词意思是…”。该题为词汇题。第三段叙述实验过程,根据上下文可知,该句意思是:受测者还接受了一项语言精通程度的测试。“subject”在句中意指“被测试的学生”。
单选题 The passage centers on ______ .
【正确答案】 C
【答案解析】[答案精解] 题干意为“文章主要讨论…”。该题为主旨题。文章四段中有三段都在讨论短时记忆。