单选题 The following is a list of some characteristics of good students, which shows what a hard-working student does and what a teacher likes to see. By learning these characteristics, you may better understand the day-to-day behavior of successful students. These guidelines will help you get down to the business of becoming a serious and successful student.
Successful students go to classes regularly. They are on time. They listen and train themselves to pay attention. If they miss a class, they will let the teacher know why before class begins, if possible, and their excuses are reasonable. They make sure they get all missed assignments, and understand what is taught in class.
Successful students take advantage of extra opportunities when given. They show that they care about their grades and are willing to work to improve them. They often do the optional assignments that many other students avoid.
Successful students are attentive in class. They don't talk, read, or stare out of windows. In other words, they are polite and respectful, even if they get a little bored. They know that learning how to learn is a valuable skill in itself, which they will use throughout their lives. They are also active in class even if their attempts are a bit clumsy and difficult.
Successful students see their teachers before or after class or during office hours about grades, comments on their papers, and upcoming tests. They end up at their teacher's office door at least once during the semester. They'll go out of their way to find the teacher and engage in meaningful conversation. They always show the teacher that they are active participants in their learning and that they take the job of being a student seriously.

单选题 In this passage, the author mainly provides ______ for students to follow if they hope to be successful in their learning.
【正确答案】 C
【答案解析】细节题。本题问的是,作者主要提供了什么东西供希望取得好成绩的学生遵循。选项A、D意为消息,信息,选项B为原则,选项C意为大纲,且graduate一同在文章第一段最后一句提到,故选项 C为正确答案.
单选题 According to the author's opinion, when good students are absent for class, they will contact the teacher ______.
【正确答案】 C
【答案解析】细节题。本题问的是根据作者的观点,好学生缺课的时候,会在什么时候告诉老师。这一点在第二段第四句话“...they will let the teacher know why before class begins.”(如果缺课的话他们会在上课前告诉老师原因)故选项C为正确答案。
单选题 One of the good ways for successful students to improve their grades is ______.
【正确答案】 A
【答案解析】细节题。本题问的是对好学生来说提高他们等级水平的一个好办法是什么。这一点在第三段最后一句“they often do the optional assignments...”,故选项A为正确答案.
单选题 It can be inferred from the passage that a teacher expects his or her students to do all of the following EXCEPT that they ______.
【正确答案】 A
【答案解析】事实判断题。本题问的是从文章中可以推断出老师希望他的学生不做以下哪件事。选项A意为对上课不注重,B为经常去上课,C为按时上课,D为缺席的时候给出理由,显然选项A为正确答案。
单选题 The author would most probably agree to all of the following EXCEPT that ______.
【正确答案】 D
【答案解析】判断推理题。本题问的是作者最有可能不同意下列哪个观点。选项A、B.C在文章中都有提及。选项D意为学生在课堂上表现不活跃,与文章第四段最后一句相悖,因此选项D为正确答案。