阅读理解   Veterans make up 8.5 percent of America's adult population but account for 18 percent of its suicides. In the past year, according to new data from the Veterans Affairs Department, 7,403 veterans killed themselves. That is about 20 deaths a day.
    This is a national emergency, and attacking it is the primary mission of the V.A.'s Veterans Crisis Line, a call center based in Canandaigua, N.Y. through phone conversations, online chats and text messages, trained operators listen and console, contact the police and hospitals if necessary, and steer callers to mental health care. Since 2007, the crisis line has been an all-purpose safety net for many thousands of veterans in free call.
    The V.A.'s inspector general reported in February that calls were going unanswered or being sent to voice mail or backup call centers outside the V.A. The report raised questions about poor training and oversight, citing one center where staff members had never answered voice mail messages because they didn't know the voice mail system existed. A report in May from the Government Accountability Office found that the Crisis Line was failing to meet its goals for phone response times, and not answering all its text messages.
    The V.A. deserves much of its bad reputation. But even the department's harshest critics have to admit that veterans are often better off inside the V.A. than out. The V.A.'s data show that suicide rates are highest among veterans who are 50 and older and those who do not receive V.A. care.
    The only real solution is to sign up more veterans, and to serve them better, with greater access to mental health care and a well-run crisis center that has the staffing, oversight and attention needed for its critical mission. The V.A. says it has been working to fix things. It has updated phone systems so calls do not go to voice mail. It says it has hired dozens of people and will soon have more than 300 trained responders. It is expanding mental health care for women and redoubling efforts to identify patients at high risk for suicide.
    Public confidence in the V.A., sorely tested, will not be repaired until the appalling suicide rate goes down, and watchdogs have no more appalling lapses to write about.
单选题     It can be inferred from Paragraph 2 that ______.
 
【正确答案】 D
【答案解析】事实细节题。第二段最后一句提到“危机热线免费电话已经成为成千上万的退伍军人通用的安全网”,故D项是正确选项。 第一段第一句提到,“退伍军人……占自杀人数的18%”,因此不是占自杀比例最大,故A项错误;退伍军人危机热线是针对退伍军人的,而非整个国家,故B项错误;纽约退伍军人管理局是危机热线的承担者,而不是督察,故C项错误。
单选题     The main problem of the Veterans Crisis Line lies in ______.
 
【正确答案】 C
【答案解析】事实细节题。第三段第一句提到“热线电话被转到后备呼叫中心”,故C项正确。 没有提到主要的问题是操纵权力,故A项错误;由第三段第一句可知,某中心的工作人员由于不知道语音信箱的存在而根本没有回答语音邮件,而不是选项说的不能及时回答(回答了),故B项错误;D项提到对语音邮件不知情,是某一个中心的问题,并不是主要问题,故D项错误。
单选题     Veterans are suggested to stay inside the V.A. for ______.
 
【正确答案】 A
【答案解析】推理判断题。第四段最后一句提到“50岁以及50岁以上的退伍军人和那些不接受退伍军人管理局关怀的人自杀率最高”,那么被建议留在退伍军人管理局的退伍军人自然自杀率低,所以A项“它能成功降低自杀率”是正确选项。 B项“它履行了重要任务”,实际上管理局并未完成对退伍军人心理保健的重要任务;C项“来自检查人员的监督”,并不是退伍军人被建议留在管理局的原因;D项“大量训练有素的应答者”是管理局所缺乏和需要改进的。
单选题     The author's attitude towards the Veterans Crisis Line is ______.
 
【正确答案】 B
【答案解析】态度方向题。最后一段提到,如果不降低自杀率,公众不会对管理局有信心,所以作者的态度是“批判的”。 A项“支持的”、C项“中立的”和D项“主观的”都不能代表作者的态度。
单选题     Which of the following may be the best title of the text? ______
 
【正确答案】 A
【答案解析】主旨大意题。本文主要讨论的是自杀退伍军人危机热线存在的问题,所以A项是最佳标题。 B项、C项和D项均不能完全概括文章内容。