单选题 Almost everyone agrees that America's health-care system has the incentives all wrong. Under the present system, doctors and hospitals get paid for doing more, even if added tests, operations and procedures have little chance of improving patients' health. So what happens when someone proposes that we alter the incentives to reward better care, not more care? Well, Rep. Paul Ryan and Republicans found out. No surprise: Democrats slammed them for "ending Medicare as we know it. "
This predictably partisan reaction preying upon the anxieties of retirees—must depress anyone who cares about the country's future. It is only a slight exaggeration to say that unless we end Medicare "as we know it," America "as we know it" will end. Spiraling health spending is the crux of our federal budget problem. In 1965—the year Congress created Medicare and Medicaid—health spending was 2.6 percent of the budget. In 2010, it was 26.5 percent. The Obama administration estimates it will be 30.3 percent in 2016. By contrast, defense spending is about 20 percent; scientific research and development is 4 percent.
Uncontrolled health spending isn't simply crowding out other government programs; it's also dampening overall living standards. Health economists Michael Chernew, Richard Hirth and David Cutler recently reported that higher health costs consumed 35.7 percent of the increase in per capita income from 1999 to 2007. They also project that, under reasonable assumptions, it could absorb half or more of the gain between now and 2083.
Ryan proposes to change that. Beginning in 2022, new (not existing) Medicare beneficiaries would receive a voucher, valued initially at about $ 8,000. The theory is simple. Suddenly empowered, Medicare beneficiaries would shop for lowest-cost, highest-quality insurance plans providing a required package of benefits. The health-care delivery system would be forced to restructure by reducing costs and improving quality. Doctors, hospitals and clinics would form networks; there would be more "coordination" of care, helped by more investment in information technology; better use of deductibles and co-payments would reduce unnecessary trips to doctors' offices or clinics.
It's shock therapy. Would it work? No one knows, but two things are clear. First, as Medicare goes, so goes the entire health-care system. Medicare is the nation's largest insurance program, with 48 million recipients and spending last year of $ 520 billion. Second, few doubt that today's health-care system has much waste: medical care that does no good.
Under Ryan's plan, incentives would shift. Medicare would no longer be an open ATM; the vouchers would limit total spending. Providers would face pressures to do more with less; there would certainly be charges that essential care was being denied. The Obama administration argues that better results can be achieved by modifying incentives within the existing system. Perhaps. But history suggests skepticism. It's Ryan's radicalism vs. President Obama's remedy policy. Which is realistic and which is wishful thinking? Burdened by runaway spending, Medicare "as we know it" is going to end. The only questions are when and on whose terms.

单选题 What is the main problem with the current health-care system?
【正确答案】 B
【答案解析】第二段提到,不断攀升的医保支出是联邦政府预算问题的核心问题.在这个句子中,crux的意思是“症结,核心”。联邦政府的医疗支出甚至超过了过防开支,严重地排挤了国防、科研和其他政府项目。第二段中甚至提到,如果不结束“我们所知道的”医疗(指目前的医疗体制),“我们所知道的”美国就会完蛋。可见,对于庞大的医疗费用,美国政府已经感到不堪重负。
单选题 Which of the following areas is not seriously affected by budget on health care?
【正确答案】 C
【答案解析】第三段提到,由于医疗开支庞大,其他政府项目受到了排挤。这里other government programs包括上一段最后一句提到的国防和科研项目。另外,第三段第一句后半句也提到庞大的医疗开支降低了美国人的综合生活水平(dampen的意思是“抑制,减弱”),因为虽然美国人的人均收入有所增长,但其增长幅度的很大一部分被花费在医疗上。可见,只有选项[C]表达的内容没有受到影响。
单选题 The medicare reform proposed by Ryan would have the effect of
【正确答案】 A
【答案解析】针对医疗体制目前存在的主要问题,众议员Ryan提出了一个改革方案,其方案的主要内容是给参加医保的人发放一个特定数额的凭单,这样他们花钱就会谨慎起来。也就是说,这种凭单制度把医保市场化,这种消费者(或医保受益人)就会尽量用最少的钱买到他们想要的医疗服务.而供给者(医生、医院等)就会利用更好、更有效的服务来吸引病人。但是。从第一段最后一句和最后一段我们可以看出,民主党和奥巴马政府并不赞同这一方案,这造成了党派之争(从第一段我们知道,Ryan是共和党众议员,他的提案得到了共和党的支持)。
单选题 It can be inferred from the passage that Ryan's plan
【正确答案】 C
【答案解析】第五段最后一句提到,目前的医保体制造成了很大浪费,没有产生好作用。另外,从最后一段我们了解到,奥巴马总统企图在现行医疗体制内做些修修补补,但是作者认为,从历史上来看,这种修修补补的政策解决不了根本问题(But history suggests skepticism.),不会带来好结果。针对这种情况,Ryan提出了他的激进改革方案,用来对抗奥巴马政府的修正主义方案。
单选题 The text is written to answer the question
【正确答案】 D
【答案解析】第一段提到了美国目前的医疗体制存在的问题,作者在第二段第二句指出,如果不终止目前的医疗制度,美国就会完蛋。第二段和第三段提到庞大的医疗开支造成的影响,第四段主要介绍了Ryan的医疗方案。最后一段总结了全文,从本段的措辞来看,作者显然支持Ryan的医疗方案,而反对奥巴马政府的改革方案。作者在最后一句强调指出,无论如何,美国必须结束现行医保方案,这只是一个时间问题,是一个用什么方式结束的问题。可见,本文基本上回答了为什么应该结束现行医保方案这个问题。