单选题 Have you ever noticed advertisements (广告) which say "Learn a foreign language in 6 weeks, or your money back, From the first day your pronunciation will be excellent. Just send..." and so on? Of course, it never happens quite like that. The only language that is easy to learn is the mother tongue. And think how much practice that gets. Before the Second World War people usually learnt a foreign language in order to read the literature (文学) of the country. Now speaking the foreign language is what most people want. Every year many millions of people start learning one. How do they do it?
Some people try at home, with hooks and records or tapes; some use radio or television programmes; others go to evening classes. If they use the language only 2 or 3 times a week, learning it will take a long time, like language learning at school. A few people try to learn a language more quickly by studying for 6 or more hours a day. It is clearly easier to learn the language in the country where it is spoken. However, most people cannot afford this, and for many it is not necessary. They need the language in order to do their work better. For ex ample, scientists and doctors chiefly need to be able to read books and reports in the foreign language. Whether the language is learnt quickly or slowly, it is hard work. Machines and good books will help, but they cannot do the student's work for him.

单选题 The advertisements mean______.
【正确答案】 A
【答案解析】文章开头提到广告这样写:Learn a foreign language in 6 weeks,A正好符合这个意思。
单选题 Since the Second World War many people______.
【正确答案】 D
【答案解析】文章提到,在二战前人们学外语只是为了读一些文学作品,现在人们大都觉得需要讲外语了。所以选D。
单选题 Which, according to the author, is the best place to learn a for eign language?
【正确答案】 C
【答案解析】文章列举了种种学外语手段,然后说到,It is clearly easier to learn the language in the country where it is spoken。所以答案选C。
单选题 The author of the passage thinks that______.
【正确答案】 C
【答案解析】倒数第二句Whether the language is learnt quickly or slowly,it is hard work,提示了答案。