单选题 Leave it to writer Buchwald to bring humor to hospice. Last February, the famed satirist was diagnosed with terminal kidney failure, given three weeks to live, and transferred to a hospice for a quiet goodbye. Then the unexpected happened. His kidneys almost miraculously started working again. The poisons in his blood that were supposed to carry him out in peaceful slumber(死亡) washed out of his system, leaving instead a funny bone stunned and amused by the absurdity of the situation. It's not every day that someone flunks hospice. Seasoned author that he is, Buchwald turned the irony into a book.
Only 10 months ago, he was a sad, 80-year-old man with a newly amputated(切除) leg and kidneys on the fritz(发生故障). Despite his family's pleas, he entered a hospice facility, at ease with his Choice to die naturally.
Most people don't know much about hospice, the place. It doesn't cure; it cares, relieving physical pain and mental anguish. Most often, cancer or cardiovascular(心血管病) disease carries hospice patients to their end, usually in weeks. But some are put on hold like Buchwald. Buchwald left after five months. In one large study, 6 percent of hospice patients improved enough to be taken off the terminal list and sent home.
Buchwald was shocked when the big sleep didn't come. Before Buchwald became the hospice's superstar, he had been the poster boy for depression. But with the help of physicians and medication, he didn't drown.
Laugh or cry. Facing natural death, he now offers a message many of his contemporaries need to hear. Older men, particularly those in their 80s, have the highest rate of suicide. Risk factors for them notably include health issues. In fact, suicide often comes soon after they've seen a doctor. On that point, Buchwald notes the medical dearth of smiles and laughter." Look at how often doctors and nurses walk into a patient's room all serious," he says. His prescription? They" need to go to Disney World to be trained."
Laughter, of course, is the best medicine, and some studies even show humor is a biological stress reliever. As Buchwald sees it, many humorists use it as therapy to block out periods of hurt or anger.
You would not know there were hurts or anger judging by his hospice time. Friends and family smothered Buchwald with love. VIPs beat a path to the hospice door. And they all came bearing food, lots of cheesecake. He thrived. After he planned his funeral, he started up writing again and found he could write wonderfully.
Buchwald is now teaching all of us how to live--and to die. Yet he's quick to add," I have had such a good time at the hospice. I am going to miss it./

单选题 The underlined word" Seasoned" (Line 6, Paragraph 1) most probably means ______.
[A] seasonal.
[B] professional.
[C] experienced.
[D] sarcastic.
【正确答案】 C
【答案解析】本题为语义理解题。文章第一句话就讲到Buchwald是作家,并且是讽刺作家,这就没有必要再进行强调,因此排除B和D。A项只是词形与seasoned相似,但是意思相差很多,并且从文章意思中也可以排除B。因此,本题选C。
单选题 We can infer from the text that hospice is a place ______.
[A] where patients who don't want or can't afford a treatment are cared for.
[B] where treatment focuses on the patient's well-being rather than the cure.
[C] Where patients with terminal diseases live happily until they die.
[D] where less than six percents of patients make the recovery.
【正确答案】 B
【答案解析】本题为推理判断题。Buchwald主动要求去hospice,可以看出A项的前半句是正确的,但是付不起医疗费是不正确的,所以A不恰当。文章第3段第二句话说“It doesn't cure;it cares”,可以得出B是正确的。本段中间两句说到这里的病人患得都是绝症,后面两段说明安养院里的老人大多抑郁,所以C只是部分正确。最后一句话说有6%的病人能康复,D项说的是少于……6%,因此错误。
单选题 In Buchwald's opinion, which of the following is true?
[A] the suicidal rate for elders of his age is the highest among all ages.
[B] doctors and nurses need to go to Disney World to relax from tension.
[C] laughter is a fine remedy for the patients to get rid of fear of death.
[D] laughter releases biological stress according to scientific studies.
【正确答案】 A
【答案解析】本题为推理判断题。第2段说明Buchwald已经80多岁,根据第5段第二句可知A项正确。Buchwald建议医生和护士到Disney World学习微笑,所以B不恰当。第6段最后一句说微笑去除hurt or anger,这样C不恰当。根据文章倒数第3段第一句话可知D项是作者所说,应排除。
单选题 What had Buchwald experienced before entering the hospice?
[A] he was diagnosed with terminal heart failure.
[B] the poisons in his blood caused kidney failure.
[C] one of his legs fractured for lack of calcium.
[D] he was depressed and wanted to die naturally.
【正确答案】 D
【答案解析】本题为细节理解题。第1段第二句话说他有肾衰竭,所以A不恰当。第四句和第五句说明了是肾衰竭导致的血中有毒,B项与原文相反。第2段第一句中间提到amputated leg(截肢)这样排除C。第4段第二句话说:“他是典型的抑郁征兆”,和第2段第二句话中“不顾家人的恳求”,可以判断出他是自愿的。这样D是正确的。
单选题 By saying" I am going to miss it" in the last paragraph, Buchwald wants to indicate that ______.
[A] he got better from the illness and was taken off the terminal list there.
[B] he learned to be positive with the help of physicians and medication.
[C] he was surrounded by the love of his friends, families and VIPs.
[D] all through the hospice time he was full of smile and laughter.
【正确答案】 B
【答案解析】本题为篇章结构题。A、B、C项都合文意,但是只有B项符合题意,因为第4段最后一句说在医生和药物治疗的帮助下,他没有放弃。Buchwald自己的观点也是微笑是最好的药方。第4段第二句说:“在成为安养院的明星前,他是典型的抑郁征兆。”说明他不是一开始就有积极态度的,所以D不恰当。