阅读理解

Format 1

Passages 1

To hear most recent research tell it, coffee is a miracle drink. The magic beans will ward off skin cancer and Alzheimer’s(老年痴呆症), reduce heart failure and diabetes(糖尿病) risks, heighten focus, and maybe even protect liver health. Oh, and decrease suicide risk, according to the newest study that validates our coffee addictions.

According to a study performed by the Harvard School of Public Health and published this month in The World Journal of Biological Psychiatry, people who drink two to four cups of java each day are less likely to commit suicide than those who don’t drink coffee, drink decaf, or drink fewer than two cups each day. The study followed over 200,000 people for at least 16 years. And it’s not just a weak link: the researchers found that the suicide risk was cut by around 50 percent for coffee addicts.

This isn’t the first time that researchers have discovered that coffee and smiles might go hand-in-hand. A 2011 study found that women who drink coffee cut their risk of depression by 15 percent compared to those who don’t. Michel Lucas, the head researcher of the most recent study, told The Huffington Post that coffee addicts can thank caffeine for the good news. The drug may actually act like a mild anti-depressant by tweaking levels of happy hormones .

Of course, there’s plenty of research out there that doesn’t look so kindly upon coffee drinkers. Recently, the New Yorker published an article arguing that while coffee may heighten focus, that means it also puts a squeeze on creativity. And of course, coffee’s well-known negative effects like insomnia(失眠症) and disturbed sleep cycles still hold.

Regardless, we’ll raise our mugs to this most recent study for justifying our coffee addictions once again.

单选题

Which of the following is not mentioned as a possible benefit of drinking coffee ?

【正确答案】 D
【答案解析】

根据文章第一段喝咖啡可以 prevent skin cancer, reduce heart failure, liver health, 所以答案选 D: Improving eyesight。提高视力不是喝咖啡的好处。

单选题

According to a study performed by the Harvard School of Public Health , people are less likely to commit suicide if they________.

【正确答案】 C
【答案解析】

根据第二段第二行 people who drink two or four cups of coffee each day are less likel to commit suicide 所以选 C:drink two to four cups of coffee each day。

单选题

The reason why coffee can cut the suicide risk lies in that _________.

【正确答案】 C
【答案解析】

根据第三段倒数第二行 the drug may actually act like a mild anti- depressant by adjusting levels of happy hormones 可知,答案选 C: it may help to prevent depression。

单选题

One of the negative effects of coffee is that it__________.

【正确答案】 B
【答案解析】

根据倒数第二段倒数第二行 and of course, coffee ' s well known negative effects like Insomnia and disturbed sleep cycles still hold 喝咖啡的负面效果包括失眠和打乱睡眠规律,所 以选 B: disturb sleep。

单选题

What might be the writer ' s attitude toward coffee drinking ?

【正确答案】 A
【答案解析】

整篇大部分都在讲喝咖啡的好处,只有最后提了下喝咖啡的缺点,但整体的态度是肯 定的。选 A: positive。