阅读理解

Bartenders are rarely shy about offering an opinion. But on a recent evening at the Finborough Wine Cafe, in between pours of Beaujolais, the bartender Van Badham was memorably on point about the new play “ Mirror Teeth” being performed in an upstairs room: A Christopher-Durang-meets-Caryl-Churchill satire about racism, sex and control in the British family.   Ms. Badham, it was later revealed, doubles as the literary manager for the Finborough Theater, which has been a tenant at the pub since 1980. Neil McPherson, the theater’s artistic director and its only salaried employee, said several company members tended bar to make ends meet, given that they are paid by the theater only if a production turns a profit. No success is too small: He once doled out £ 1.18 to each crew member after one play in the 50-seat theater did a bit better than break even.   “ The actors don’t get paid, either, not usually, “ Mr. McPherson said, sitting on the snug stage after “Mirror Teeth” had concluded that night. “But if you’ve been stuck in ‘Phantom’ for 10 years and you’re about ready to slit your wrists, and you crave doing some proper acting, you can do that here.”   Like the storefront theater scene in Chicago, or the outdoor productions in parks, playgrounds and car lots across New York in the summer, pub theaters are a beloved part of the play-making tradition in England, especially London. Their lineage extends to the Restoration, when acting troupes took over empty dining rooms above pubs to perform plays of vulgar material that went well with a pint. Later the Victorian-era music halls — a wildly popular amusement for the working classes — got their start in saloon bars.   Pub theaters proliferated in the 1970s and 1980s with the increase in theater companies of young artists and in-house playwrights wanting to do serious work on shoestring budgets in close proximity to audiences.   “ What works in our favor is the intimacy of the experience,” said Tim Roseman, who shares the job of artistic director at another pub space, Theater 503, with Paul Robinson. “You genuinely feel you are in the same room as the actors, that you breathe the characters’ air, and this makes for an electrifying experience.”   Mr. Robinson added: “ It’s impossible to create that intensity when there are 1,000 people watching.”

单选题 According to Paragraph 1, Van Badham was______.
【正确答案】 A
【答案解析】本题是细节题,要求考生可以从第一段提到Van Badham的地方理解她不同寻常之处:即Van Badham对新剧提出了一针见血的看法,令人难忘。关键点:...the bartender Van Badham was memorably on point about the new play…。  
单选题 Many people joined the Finborough Theater knowing that______.
【正确答案】 C
【答案解析】本题是细节题,要求考生理解第二段中唯一有薪水的员工提到许多成员时那句话的意思,即鉴于只有当剧院营利时才可能给员工发工资,几位公司员工为了糊口只好去端盘子谋生。关键点:...several company members tended bar to make ends meet,given that they are paid by the theater only if a production turns a profit…。  
单选题 The last person one can expect to see performing in the Finborough Theater would be someone who______.
【正确答案】 A
【答案解析】本题间接考查了与文章的主旨大意相关的细节。例如第五段中提到的青年演员和剧作家预算有限,又想在离观众近的地方做点严肃的工作,最后一段中提到“如果有1 000名观众的话,那是不可能营造那种亲密感的”,从这些细节我们可以用排除法排除选项B、C和D。  
单选题 Like the outdoor theater scene played in some cities in the U. S., pub theaters in London______.
【正确答案】 D
【答案解析】本题是推理题,要求考生可以从第四段中提到pub theatre的地方推理观众类型,即演出团体占据了酒馆楼上空荡荡的餐厅,表演一些庸俗的戏剧,与一品脱酒相得益彰,意思是只有下等人才去那样的地方喝酒看剧。关键点:...when acting troupes took over empty dining rooms above pubs to perform plays of vulgar material that went well with a pint…。  
单选题 Some theater companies preferred pub theaters because of their______.
【正确答案】 B
【答案解析】本题是细节题,要求考生理解第五段中剧院公司选择酒吧剧场的原因,即青年演员和剧作家预算有限,又想在离观众近的地方做点严肃的工作。关键点:...wanting to do serious work on shoestring budgets in close proximity to audiences…。  
单选题 According to Mr. Robinson, people like him, while working with a pub theater, often have a feeling of______.
【正确答案】 C
【答案解析】本题是推理题,要求考生理解第六段中Robinson先生在酒吧剧场工作的感受,即与演员在同一个房间里,与剧中角色呼吸相同的空气,这种经历像过电一样(很刺激)。关键点:...You genuinely feel you are in the same room as the actors,that you breathe the characters’air,and this makes for an electrifying experience.…。