【正确答案】
A
【答案解析】[听力原文] W: Jason, actually I'm going to England this summer. M: Really? W: Yeah, can you give me some advice about where I should go. I'm going to have about one week. M: One week. What I suggest you do first is stay in the suburbs of London for a start, because it's a lot cheaper. If you stay in North London, then you'll spend all your money on rent. And I guess you should go around Central London. That's where all the tourist attractions are. That's where all the nightlife is. It's just got everything you need really, but as I said rent is too expensive there. W: OK, now I'm thinking of taking a day trip to Oxford or Cambridge or Bath. What would you recommend? M: It depends really. I guess Oxford is a lot quieter, but again there is a lot of nightlife there as well. It really depends on what you want to do, but Bath is good for history, definitely. W: OK. What about Cambridge? M: Cambridge, I'm not too sure about it. I haven't been there myself. W: Oh, really? OK. If I want to go to Oxford or to Bath, how can I get there? Do I have to drive? M: The easiest way is to take a train. It can vary how much you want to pay really. It's kind of similar to the trains here. But traveling as far as Cambridge and Bath would be quite expensive, maybe 30 pounds, which is quite a lot of money. How long will the woman stay at England? 对话开头女士就提到夏天要去英格兰,并询问男士去那里游玩的建议,之后女士明确提到I'm going to have about one week. 故答案为A。