单选题 {{B}}D{{/B}}
Mr White lived in Florida and owned a company there. Some computers were made in his company. He was nice to his employees (雇员) and often had a joke with them. They liked him very much and worked hard. So he paid them a lot.
The man had lots of work to do and often went to bed late at night. His friends advised him to do some exercise. He thought he was strong and didn't agree with them. But one day he fell in a faint (晕倒) while he wins working in his office. He was sent to a hospital at once and the doctors examined him carefully. They found something was wrong with his heart and he had to be in hospital. Several months later he returned home and asked his son to manage the company.
Once his daughter wanted to travel in Australia. The old man decided to go there with her. As he went to the country for the first time, he was interested in all. He played well, had a good sleep and visited some places of interest. And one day they visited a farm. It was big and beautiful. Cows and sheep could be seen everywhere.
Pointing to a cow, Mr White asked, "What's this?"
"Haven't you seen a cow?" the guide asked surprisely.
"Cow?" Mr White said with a smile. "A cow in our country is five times (倍) as big as it!"
Having heard this, all the visitors began to laugh. After a while he saw a kangaroo (袋鼠) and asked again, "What's that?"
"It's flea (跳蚤) , sir," answered the guide.
单选题 The employees worked hard because ______.
【正确答案】 A
【答案解析】[考点] 细节题 [解析] 从文章第一段第三、四句He was nice to his employees and often had a joke with them. They liked him very much and worked hard.得知。
单选题 Mr White fell in a faint because ______.
【正确答案】 D
【答案解析】[考点] 细节题 [解析] 从文章第二段倒数第二句They found something was wrong with his heart and...得知.
单选题 Mr White was interested in all because ______.
【正确答案】 A
【答案解析】[考点] 细节题 [解析] 从文章第三段第三句As he went to the country for the first time,he was interested in all.得知。
单选题 Which of the following is true?
【正确答案】 B
【答案解析】[考点] 推断题 [解析] 从文章一开始就交待了怀特先生爱跟下属开玩笑。所以,他问牛和袋鼠是什么肯定是故意装作不知道。