单选题
单选题 Who most likely is the speaker?
  • A.Job applicant
  • B.Computer technician
  • C.Marketing manager
  • D.Personnel department manager
【正确答案】 D
【答案解析】[听力原文]
Hello. This call is for Jeffrey Tate. Mr. Tate, this is Stephanie Boxer from the human resources department of Omni Telecommunications. I've looked over your resume, and we would like to schedule a time for you to come in and discuss the sales associate position. Unfortunately, I'll be out of the office this afternoon, so please send me an email stating when you are available for the interview. Thanks, and I look forward to meeting you.

[解析] 问题是询问打电话的人的身份。通过文章开头部分出现的this is Stephanie Boxer from the human resources department of Omni Telecommunications. 表明了自己的姓名和所属部门。用personnel department代替human resources department,所以选项D为正确答案。
单选题 Why did the speaker call?
  • A.To sell some products
  • B.To report the broken computer
  • C.To set up an interview
  • D.To apply for a vacant position
【正确答案】 C
【答案解析】[解析] 通过文章中间部分出现的we would like to schedule a time for you to come in and discuss the sales associate position. 可以得知,打电话是为了确定安排面试。
单选题 What is Mr. Tate asked to do?
  • A.Make a call
  • B.Send a letter
  • C.Send an email
  • D.Fax the documents
【正确答案】 C
【答案解析】[解析] 问题是询问请求的事项,这类问题的答案通常出现在文章的中间部分。通过说话者说的please send me an email stating when you are available for the interview. 可以得知,拜托对方以电子邮件的方式告知方便面试的时间。