单选题 One of the great difficulties in establishing animal rights based merely on the fact that animals are living things concerns scope. If one construes the term "living things" broadly, one is bound to bestow rights on organisms that are not animals (e.g., plants). But if this term is construed narrowly, one is apt to refuse rights to organisms that at least biologically, are considered members of the animal kingdom.
If the statements above are true, which one of the following can be most reasonably inferred from them?

【正确答案】 D
【答案解析】[解析] 根据题中对“living things”广义上和狭义上的解释很容易推出(D)为正确答案,其余四个选项都不能从短文中推出。