【答案解析】[听力原文]6-8 M: Hi, Clara. I'd like to invite you to a party. Can you come? W: Well, it depends. When is it? M: This Saturday evening. W: All right. I'll certainly come, but I'll bring a present. Something for you. What would you like? M: Nothing. I mean don't bring anything. It's not necessary. W: But I'd still like... M: Just bring yourself. I'm looking forward to seeing you again. It's been a long time. W: Yes, it has. I'm looking forward to meeting you again.
[考点] 细节题 [解析] 聚会的时间是这个星期六的晚上。故本题答案为C。
单选题
Why does Clara say "it depends" ?
【正确答案】
C
【答案解析】[考点] 细节题 [解析] 从Clara后面的问话When is it?可以知道她不知道聚会的时间。故本题答案为C。