单选题 Stephen Colbert's performance at the White House Correspondents Dinner nine days ago has already created a debate over politics, the press and humor. Now, a commercial rivalry has broken out over its rebroadcast.
On Wednesday, C-Span, the nonprofit network that first showed Mr. Colbert's speech, wrote letters to the video sites YouTube.com and ifilm.com, demanding that the clips of the speech be taken off their Web sites. The action was a first for C-Span, whose prime-time schedule tends to feature events like Congressional hearings on auto fuel-economy standards.
"We have had other hot—I hate to use that word—videos that generated a lot of buzz," said Rob Kennedy, executive vice president of C-Span, which was founded in 1979. "But this is the first time it has occurred since the advent of the video clipping sites."
After the clips of Mr. Colbert's performance were ordered taken down at You Tube—where 41 clips of the speech had been viewed a total of 2.7 million times in less than 48 hours, according to the site—there were rumblings on left-wing sites that someone was trying to silence a man who dared to speak truth to power.
But as became clear later in the week. this was a business decision, not a political one. Not only is the entire event available to be streamed at C-Span's Web site. c-span, org, but the network is selling DVD's of the event for $24.95, including speeches and a comedy routine by President Bush with a President Bush imitator.
And C-Span gave permission to Google Videos to carry the Colbert speech beginning Friday. The arrangement, which came with the stipulation that Google Videos provide the entire event and a clip of Mr. Bush's entire routine as well, is a one-time deal. Peter Chane, senior product manager of Google Video, said "C-Span has some very, very unique content," adding that "online is really great distribution outlet".
But Julie Supan, senior director for marketing at YouTube, said officials there were stung by C-Span's behavior, because, she said, the site had helped fuel momentum for the Colbert clip.
"This was an exciting moment for them in a viral, random way," she said. "To take it down from one site and uploding on another, it is perplexing./

单选题 C-span's prime-time schedule is usually about______.
【正确答案】 C
【答案解析】事实细节题。题目是C-span黄金时段主要安排的节日是关于什么的。第二段中“whose prime-time schedule tends to feature events like Congressional hearings on auto fuel-economy standards.”可以看出这一时段主要是播出关于自动燃料经济指标的国会听证会的,是经济方面的节目。
单选题 C-span asked those video sites to take off the clips of Stephen Colbert's speech because______.
【正确答案】 C
【答案解析】推理判断题。题目为C-span要求那些视频网站去掉Stephen的演讲片段的原因。这需要结合全文来看,文中提到一开始有人认为是出于政治原因,而后来发现这个视频还是可以在C-span上观看,而且后来又让google播出,而google也给予了相应的回报。因此,它这样做是出于商业考虑。
单选题 It is mentioned that C-span is selling DVD's including speeches and a comedy routine is to show that______.
【正确答案】 D
【答案解析】推理判断题。题目是文中提到C-span销售演讲和有关布什总统的喜剧娱乐节目的目的是什么。第五段是有关这个内容的,一开始就提出这是一个商业决策,和政治无关,那么下面的内容应该是为了证实这一点的。前面提到左翼认为C-span的举动是希望封杀那些敢于向权威说真话的人,而实际上它与政治无关。因此D最为恰当。
单选题 The word "stipulation" (Line 2. Par
【正确答案】 A
【答案解析】猜词题。原文是“The arrangement, which came with the stipulation that Google Videos provide the entire event and a clip of Mr. Bush's entire routine as well, is a one-time deal.”根据上下文,这主要说的是 C-span和Google做了一个交易,而这个stipulation作用就是让Google提供布什的全部事件和整个日程的片断,那么这很可能是个合同或契约,那么答案中A最为符合。
单选题 The sentence "the site had helped fuel momentum for the Colbert clip." means______.
【正确答案】 A
【答案解析】推理判断题。题目要求猜出这句话的意思,这就要联系上下文来看。上文提到,You Tube的官员对 C-span的行为大为不满,因为是他们的网站在这件事上做出了贡献,其实就是为这个片断赢得了观众。