Passage 2
A study of older men in the Netherlands, known for its delicious chocolate, showed those who ate the same amount of one-third of a chocolate bar every day had lower blood pressure and a reduced risk of death.
The researchers say, however, it's too early to conclude that it was the chocolate that led to better health. The men who ate more cocoa products could have eaten other food that made them healthier. Experts also point out that eating too much chocolate can make you fat a risk for both heart disease and high blood pressure.
“It's too early to make recommendations about whether people should eat more cocoa or chocolate,” said Brian Buijsse, an expert for nutrition at Wageningen University in the Netherlands, who co-authored the study.
Still, the Dutch Study, supported by grants from the Netherlands Prevention Foundation, appears to be the largest so far to document a health effect for cocoa beans. And it confirms findings of smaller, shorter-term studies that also linked chocolate with lower blood pressure.
Researchers examined the eating habits of 470 healthy men who were not taking blood pressure medicine. The men who ate the most products made from cocoa beans—including cocoa drinks, chocolate bars and chocolate pudding—had lower blood pressure and a 50 percent lower risk of death.
“This is a very important article providing epidemiological support for what may researchers have been observing is experimental models,” said Cesar Fraga of the University of California Davis, who does similar research but was not involved in the new study.
Could the study results apply to women?
“Our study consisted of elderly men,” Buijsse said, “If you look at the other studies, you will see the same effects on men and women, younger people and older people. The findings may be generalizable to women, but you never know.”
We can learn from the text that ________.
文章第一段就提到了“a study of older men in the Netherlands”,由此可知在Dutch study之前还有其他类似的研究,因此本题答案选D。
Which of the following is TRUE according to the passage?
文章第二段提到“The researchers say, however, it's too early to conclude that it was the chocolate that led to better health.”,可知:现在下结论说巧克力能带来更好的健康还为时过早。选项B说法符合原文表达,因此答案选B。
We can infer from the paragraph that ________.
文章最后一段提到“The findings may be generalizable to women, but you never know”,这些发现可能也适用于女性,但你永远不知道。由此可知需要进一步确认巧克力对女性是否能有同样的效果。B选项推论正确,所以答案选B。
Which of the following has the similar meaning to the underlined word “generalizable” in the last paragraph?
由动词generalize (概括;归纳)可以推测出generalizable意思是“可归纳的;可概括的”。四个选项中只有popular (受欢迎的;大众的;普及的)与之意思相近,因此答案选B。
What is the main purpose of the text?
本文的主要目的是告诉读者关于巧克力是否对人身体有益的研究结果,因此答案选C。