单选题 When a conductor in Spain asked to see her train ticket, Janet Loops, an exercise instructor from Palo Alto, Calif., reached for her purse-and discovered her wallet was gone. She had no ticket, passport, credit cards, traveler's checks, cash. It took nearly a week to get a new passport and traveler's checks. Her trip was almost ruined.
To guard against such disasters, especially, overseas, some experts suggest carrying your money and documents in a small, flat pouch around your neck and tucked under your clothing. A fanny pack can be used if carried in front, but be alert-it can be cut off. Other possible ways to foil(阻挠) pickpockets: Wrap rubber bands around a wallet to make it harder to lift from a pocket. Have zippers sewn into your blazer pockets.
The key is to stay alert and "pack your common sense," says Alfred Boza, a Miami Beach police detective. Know, for instance, that thieves could be watching for you to leave' your bags unattended briefly at airport security checkpoints.
If you're driving in unfamiliar places, keep as little as possible in your car's passenger area, where "smash and grab" thieves can get it. That means hiding luggage in the trunk and leaving nothing of value inside the passenger area when the car is parked. Also never leave maps-the mark of a tourist-visible. "Know where you're going before you get there," Boza says. "When shopping, leave your most expensive purchase for last." Ask at your hotel what parts of the city are dangerous, and avoid them. Before leaving his hotel room, Robin Myers, a computer researcher in Cupertino, Calif. , puts cameras and other articles too large for the hotel safe into luggage with combination locks.
Wherever you are - in case of an emergency - have a phone credit card and know how to use it. The card will enable you to call an 800 number for help, sparing you the need for coins or collect calls.

单选题 According to the passage, Janet Loops was unable to show her ticket to the conductor because ______.
【正确答案】 D
【答案解析】[分析] 细节推断题。根据第一段所述及后面几段有关提防扒手的建议,可以推断选项D为正确答案。
单选题 The second paragraph is mainly about ______.
【正确答案】 D
【答案解析】[分析] 细节推断题。选项A内容太泛,不符合题意;选项B中“burglary”通常指闯入家中夜盗,与文中内容不符;选项C意为把钱与其他证件藏起来,与文中内容不符;选项D概括了第三段的大意,为正确答案。
单选题 The word "briefly" in the third paragraph most probably means ______.
【正确答案】 A
【答案解析】[分析] 词义判断题。从上下文可推断选项A为正确答案。
单选题 According to the passage, when you park your car in unfamiliar places, you' d better ______.
【正确答案】 A
【答案解析】[分析] 细节推断题。根据文中第四段第二句“That means hiding luggage in the trunk and…”可知选项A为正确答案。
单选题 The purpose of the passage is ______.
【正确答案】 C
【答案解析】[分析] 主旨大意题。通读全文,可以看出作者是在告诫人们谨防被盗并提出建议。故C为正确答案。