单选题
From: Josie Roberts <j.roberts@brentontradehall.com>
To: Kurt Bowman <k_bowman@expressmail.com>
Date: July 24
Subject: Re: Booth Reservation
Attachment: Services and Facilities
Dear Mr. Bowman,
I received your e-mail this morning regarding the Great Homes Fair at Benton Trade Hall from August 20 to 22. I appreciate your interest, and I hope my reply will provide you with sufficient information. The facility is located in downtown Seattle. As the largest real estate fair in the Northwest, the event attracts more than 300 property developers, broker firms, and financial companies every year. Real estate firms will sell various properties, ranging from residential apartments and office spaces to industrial facilities. Last year more than 12,000 people attended the event, and a grand total of 720 buildings, homes, and properties were sold.
We highly recommend that your company arrange for a booth at the fair, as the vast majority of companies that do so report successful sales. Arrangements can be made to accommodate your staff, and a variety of types and sizes of booths are available. We also suggest that you and your sates agents attend the free real estate seminar on the last day of the event. Summerset Development Corporation vice president Anita Cooper will deliver a talk on client relations, which we are certain that brokers like you will benefit from.
Attached to this message is a List of services and facilities offered by Benton Trade Hall. This includes detailed descriptions of booths and a List of fees. To view images of our event halts, booths, and facilities, visit our Web site at www.bentontradehall.com.
Josie Roberts, Events Coordinator, Brenton Trade Hall
单选题
Why did Ms. Roberts send the e-mail to Mr. Bowman?
【正确答案】
B
【答案解析】[解析] 主旨题 目的
本题考查罗伯茨女士给鲍曼先生发邮件的目的,需要深入理解全文来寻找线索。根据“I received your e-mail this morning regarding the Great Homes Fair...”与“...I hope my reply will provide you with sufficient information.”这两句可知,罗伯茨女士在收到了有关the Great Homes Fair的邮件后,想要回复一封邮件介绍展览会的详细情况,因此选B. To reply to an inquiry about an event。
单选题
What does Ms. Roberts recommend Mr. Bowman do?
【正确答案】
A
【答案解析】[解析] 以What提问题
本题是问罗伯茨女士向鲍曼先生提出了什么(What)建议。根据题干中的核心线索Ms. Roberts recommend Mr. Bowman do定位至原文中的“We also suggest that you and your sales agents attend the free real estate seminar”与“...Anita Cooper will deliver a talk on client relations, which we are certain that brokers like you will benefit from.”这两句,可知罗伯茨女士建议鲍曼先生参加研讨会并认为他可以从安妮塔·库伯的演讲中收获很多,因此选A. Attend a lecture given by Anita Cooper。
单选题
What is NOT mentioned about the Great Homes Fair?
【正确答案】
B
【答案解析】[解析] 判断正误题
本题应将选项中与the Great Homes Fair有关的语句带回到原文中去查找并判断正误。根据“...the event attracts more than 300 property developers, broker firms, and financial companies every year.”这句话可知,这个活动每年可吸引300多家房地产开发商、中介公司以及金融公司,因此A和D与原文内容一致。B在原文中未被提及,因此选B. It is the most advertised real estate fair in the country.。又由“...a grand total of 720 buildings, homes and properties were sold.”可知,共售出720套各类住宅,因此C也与原文内容一致。
单选题
What is indicated about Mr. Bowman?
【正确答案】
D
【答案解析】[解析] 判断正误题
本题应将选项中与Mr. Bowman有关的语句带回到原文中去查找并判断正误。A、B、C在原文中都未被提及。根据“We also suggest that you and your sales agents attend the free real estate seminar...”一句可知,寄信人罗伯茨女士邀请收信人鲍曼先生参加研讨会,又由“...a talk on client relations, which we are certain that brokers like you will benefit from.”可知,此次演讲的主题为客户关系,像鲍曼先生这样的中介商可以从中收获很多,因此选D. He works as a real estate broker.。
单选题
According to the e-mail, what can Mr. Bowman do on the company"s Web site?
【正确答案】
C
【答案解析】[解析] 以What提问题
本题是问鲍曼先生可以在公司网站做什么(What)。根据题干的核心线索Mr. Bowman do on the company"s Web site定位至原文中的“To view images of our event halls, booths, and facilities, visit our Web site at www.bentontradehall.com.”这句话,可知通过访问该网站可以看到本次活动的场所、展台和设施的图片,因此选C. See pictures of Benton Trade Hall。