单选题

Conversation 1
【正确答案】 A
【答案解析】[听力原文] 6-7 W: Now, Mr. White, (6)did you see the accident clearly? M: Oh, yes. I was standing outside the department store. W: Do you know what time it happened? M: Yes, it was 4:30 by my watch. W: Good, now, was the truck going fast? M: Yes. Well, perhaps the driver thought they were going to change to green. (7)But they were red. W: Are you sure, Mr. White? M: Yes, absolutely sure. W: Well thanks a lot, Mr. White. Goodbye. M: Goodbye. 6. Q: What are the two speakers talking about? [解析] 根据原文(6)处可知,这位女士说:“怀特先生,你是不是很清楚地看到了这次事故?”此后两人对话围绕这一话题展开,故选A。
【正确答案】 C
【答案解析】[听力原文] Q: What did the man tell the woman? [解析] 根据原文(7)处可知,只有C选项与原文相符,整篇对话没说到商店关门,没说到司机喝醉了.也没有提到一个男子正在过马路,即其他三个选项在对话中均没有提到,故选C。