阅读理解
Guests arriving at the Aloft Hotel in Manhattan or one in Silicon Valley will soon be able to do something hotels have dreamed about offering for years: walk past the check-in desk and enter their rooms by using a smartphone as a room key. The boutique hotel brand from Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc. plans to offer this feature at two hotels, in the Harlem neighborhood and in Cupertino, Calif, before the end of the quarter. Starwood officials are hoping this will be one of the biggest technological changes in the industry since free Wi-Fi. "We believe this will become the new standard for how people will want to enter a hotel," says Frits van Paasschen, Starwood's CEO. "It may be a novelty at first, but we think it will become table stakes for managing a hotel." Not everyone is so sure. Past attempts to use technology to streamline the check-in process have had mixed results. Robert Habeeb, president of the First Hospitality Group, which is the owner of 55 hotels in the U.S, says he pulled out check-in kiosks at two of his Holiday Inn hotels after finding that most guests ignored them. He found that many travelers will sacrifice speed or ease to talk with a staff member and ensure their room has the right view or location, or to try for an upgrade. Other guests may still want to be greeted when they arrive. Hotels have never been known for being in the forefront of technology. The industry is often a laggard, in part because many hotels are owned and managed by separate companies, making investments in technology more complicated. Nevertheless, many hotel operators have been searching for ways to eliminate the bottlenecks that can form at a hotel's front desk. The delays are the bane of many a road warrior's travel experience. "Everybody has to check in, but we are all doing it pretty much the same way we were 100 years ago," says Christopher Nassetta, chief executive officer for Hilton Worldwide Holdings Inc. "It's something we are seriously addressing." Yet it is still not clear that virtual keys will do better than previous attempts to circumvent traditional check-ins. An effort several years ago to allow guests to enter rooms with the magnetic strip on their credit cards never caught on. Guests worried about security and were reluctant to give their kids credit cards instead of room keys.
单选题11.According to the first two paragraphs, which of the following is NOT true ?
【正确答案】
B
【答案解析】细节题。根据题干关键词定位到前两段。根据第一段第二句Tlle boutique hotel brand from Starwood Hotels& Resorts Worldwide Inc.plans to offer this feature at two hotels,in the Harlem neighborhood and in Cupertino,Calif.,before the end of the quarter.可知B项错误。因为原文是说位于Harlem neighborhood and in Cupertino,Calif.,的Starwood hotels会在这个季度末推行新房间钥匙,而不是所有的Starwood hotels,故B项为正确答案。
单选题12.The word "streamline" (Para. 3) is closest in meaning to______.
【正确答案】
A
【答案解析】含义题。根据题干关键词定位到第三段第二句:Past attempts to use technology to streamline the check-in process have had mixed results。此句意为“以往利用科技______入住流程的尝试结果好坏参半”。故A项“简化”符合题意,为正确答案。
单选题13.According to Robert Habeeb, he cancelled self-service check-in kiosks NOT because______.
【正确答案】
D
【答案解析】细节题。根据题干关键词定位到第三段。根据…says he pulled out check-in kiosks at two of his Holiday Inn hotels after finding that most guests ignored them.可知A项“大多数客人忽视了自助登记人住服务机”正确。根据He found that many travelers will sacrifice speed or ease to talk with a staff member and ensure their room has the right view or location,or to try for an upgrade.可知B项“大多数客人喜欢求助于员工”正确。根据Other guests may still want to be greeted when they arrive.可知C项“一些客人仍然希望他们到达的时候被问候”正确。D项“大多数客人在使用自助登记入住服务机的时候有困难”属于无中生有,故正确答案为D项。
单选题14.Christopher Nassetta would most likely agree that______.
【正确答案】
B
【答案解析】推断题。根据题干关键词定位到第四段末尾部分: “Everybody has to check in,but we are all doing it pretty much the same way we were 100 years ago,”says Christopher Nassetta,chief executive officer for Hilton Worldwide Holdings Inc.“It’s something we are seriously addressing.”此句意为“希尔顿全球酒店集团首席执行长克里斯多夫-纳塞塔说,所有人都必须办理入住手续,但我们现在办理的方式还跟100年前差不多。这是我们现在郑重考虑的问题”。可知B项“入住方式需要改变”符合题意,为正确答案。
单选题15.From the text we can see that the writer thinks the future of the new room key is______.
【正确答案】
D
【答案解析】态度题。根据题干关键词定位到文章最后一段。此题考查作者对新型房间钥匙未来前景的看法,根据最后一段第一句Yet it is still not clear that virtual keys will do better than previous attempts to circumvent traditional check-ins.(但虚拟钥匙的效果会不会比此前一些试图改变传统入住手续的尝试更好还不清楚。)可知,作者对新型房间钥匙的未来不够确定。故D项“不确定的”符合题意,为正确答案。