单选题
下面有3篇短文,每篇短文后有5道题。请根据短文回答其后面的问题,为每题确定一个最佳答案。
{{B}}第一篇{{/B}}
TV Commercials and Print Ads

Despite the fact that advertisers spend $ 44 billion on the major television networks and cable TV advertising, a new study show that consumers think print ads more entertaining and less offensive than television commercials. They study, conducted by Video Storyboard Tests in New York, showed that more consumers considered prints ads "artistic" and "enjoyable".
The 2,000 consumers surveyed blasted TV ads compared to their print counterparts: 34 percent of respondents thought print ads were artistic, compared with 15 percent for television ads; 35 per cent thought print ads were enjoyable, compared to 13 percent for television; and, most surprising, 33 percent of consumers felt print ads were entertaining, compared to only 18 percent for TV ads. Much of the artistic impact and positive reaction to print ads comes from the illustrations used. The illustration is primary in creating the mood for a print ad, which ultimately affects consumers' feelings about the image of the brand.
While the study's sponsors were somewhat surprised by the survey results, some industry executives felt that print ads were finally getting the credit they deserve. Richard Kirshenbaum, chair and chief creative officer of Kirshenbaum, Bond & Partners, a New York advertising and public relations firm, is one such believer. In fact, Kirshenbaum says that when he looks to hire a person for a creative position in his agency, "I always look at the print book first because I think it is harder to come up with a great idea on a single piece of paper. "
But as impressed as computers say they are by the aesthetics (美学)and style of print ads, televisions executives (as you might expect )dismiss the findings. One network official said, "Nothing will replace the reach and magnitude of an elaborately produced television spot. TV ads get talked about. Print ads don't. "
单选题 The sponsors of the concerned study are______.
【正确答案】 D
【答案解析】[解析]事实细节题。原文第三段第一句提及sponsors,但该句并没有指明赞助商是谁,因此选项D正确。其他三个选项在文中虽有提到,但均无依据表明与sponsor有关。
单选题 Consumers' feeling about print ads mainly derive from ______.
【正确答案】 A
【答案解析】[解析]事实细节题。本题题干中的derive from与第二段第二句中的come from近义,所以本题关键在于illustration一词的理解,picture与之近义,因此选项A正确。
单选题 What had the study's organizers expected of the survey results?
【正确答案】 A
【答案解析】[解析]推理判断题。第三段的句首中的the survey result指的是第一段和第二段的调查结果:平面广告比电视广告更受欢迎,而该句表明该项研究的组织者们预计的是与此调查相反的结果,因此选项A正确,也因此否定选项B。根据同一句,选项D虽在文中出现但并非他们预料的结果,而是行业经理们的观点。选项C无依据。
单选题 What is television executives' response to the survey results?
【正确答案】 B
【答案解析】[解析]推理判断题。本题考查转折处。结尾段首句由But引出,由此可知电视业的经理们拒绝接受调查结果,也就是说,他们仍然认为电视广告优于平面广告,因此选项B正确。
单选题 What seem to be the author's attitude to print ads?
【正确答案】 C
【答案解析】[解析]观点态度题。纵观全文,作者以客观的口吻和态度报告调查结果、消费者的反应,研究赞助商们的态度,以及电视业经理们的反应,并未使用任何表明个人观点或看法的字眼。