单选题
A. He is interested in his work. B. He is proud of his work. C. He is tired of his work. D. He is keen on his work.
【正确答案】
C
【答案解析】[解析] W: How are you getting on, White? Are you still working for the Merry Lynch Bank? M: Yes, Kitty, that's right. W: I suppose you know quite a lot about banking by now, don't you? M: Oh, yes. To tell you the truth I'm a bit tired of it. W: Really? Isn't it good to work in a bank? M: You know I've been working for the Merry Lynch Bank for over 15 years. W: So you are thinking of making a change, are you? M: Yes, I am. Actually, you know, I'm thinking of beginning my own business. W: That sounds great. M: Yes, I think it over, but the problem is money. If I had enough money. I'd leave the bank tomorrow. W: What ale you going to do to solve the problem? M: I'll borrow some money from a bank, of course, but not from the one I've been working for. Q6: How does White like his work?
[答案精解] 该题为细节题,根据文中男士的回答“I'm a bit tired of it. ”这一关键句可知男士已经厌倦了银行工作。
单选题
A. He plans to go abroad. B. He plans to start his own business. C. He plans to work in another bank. D. He plans to venture with Kitty.
【正确答案】
B
【答案解析】[解析] What does White plan to do?
[答案精解] 该题为细节题,根据文中男士的回答“I'm thinking of beginning my own business.”这一关键句可知男士准备自己创业。
单选题
A. Form the bank he is working for. B. Form his friends. C. Form another bank. D. From his office.
【正确答案】
C
【答案解析】[解析] Where is White going to borrow money?
[答案精解] 该题为细节题,根据文中男士的回答“I'll borrow some money from a bank..., but not from the one I've been working for.”这一关键句可知男士准备从别的银行贷款。