单选题 Many states have gone on prison-building sprees, yet the penal system is choked to bursting. To ease the pressure, nearly all convicted felons are released early—or not locked up at all. "About three of every four convicted criminals," says John DiIulio, a noted Princeton criminologist, "are on the streets without meaningful probation or parole supervision." And while everyone knows that amateur thugs should be deterred before they become career criminals, it is almost unheard-of for judges to send first- or second-time offenders to prison.
Meanwhile, the price of keeping criminals in cages is appalling—a common estimate is $30,000 per inmate per year. (To be sure, the cost to society of turning many inmates loose would be even higher.) For tens of thousands of convicts, prison is a graduate school of criminal studies: They emerge more ruthless and savvy than when they entered. And for many offenders, there is even a certain cachet to doing time—a stint in prison becomes a sign of manhood, a status symbol.
But there would be no cachet in chaining a criminal to an outdoor post and flogging him. If young punks were horsewhipped in public after their first conviction, fewer of them would harden into lifelong felons. A humiliating and painful paddling can be applied to the rear end of a crook for a lot less than $30,000—and prove a lot more educational than 10 years" worth of prison meals and lockdowns.
Are we quite certain the Puritans have nothing to teach us about dealing with criminals?
Of course, their crimes are not our crimes: We do not arrest blasphemers or adulterers, and only gun control fanatics would criminalize the sale of weapons to Indians. (They would criminalize the sale of weapons to anybody.) Nor would the ordeal suffered by poor Joseph Gatchell—the tongue "pierce through" with a hot poker—be regarded today as anything less than torture.
But what is the objection to corporal punishment that doesn"t maim or mutilate? Instead of a prison term, why not sentence at least some criminals—say, thieves and drunk drivers—to a public whipping?
"Too degrading," some will say. "Too brutal." But where is it written that being whipped is more degrading than being caged? Why is it more brutal to flog a wrongdoer than to throw him in prison—where the risk of being beaten, raped, or murdered is terrifyingly high?
The Globe reported in 1994 that more than 200,000 prison inmates are raped each year, usually to the indifference of the guards. "The horrors experienced by many young inmates, particularly those who ... are convicted of nonviolent offenses," former Supreme Court Justice Harry Blackmun has written, "border on the unimaginable." Are those horrors preferable to the short, sharp shame of corporal punishment?
Perhaps the Puritans were more enlightened than we think, at least on the subject of punishment. Their sanctions were humiliating and painful, but quick and cheap. Maybe we should readopt a few.
单选题 From the first sentence we know that ______
【正确答案】 A
【答案解析】[解析] 根据上下文,第一段第一句中所谓the penal system is choked to bursting实际上指监狱已经人满为患,再也容不下新的犯人,因此只能通过少判刑、提前释放、假释等办法来解决监狱缺乏的问题。
单选题 The author suggests in the second paragraph that when a prisoner finishes his term, he ______
【正确答案】 D
【答案解析】[解析] 第二段提到了两个方面的问题,一个是监禁和改造犯人的成本高,二是通过关押犯人的方式来改造他们并不能达到预期的效果。作者把监狱形容为犯人研究犯罪的一所学校,在那里毕业的学生出狱后会变得更残忍、更善于犯罪。
单选题 A "cachet" is ______
【正确答案】 C
【答案解析】[解析] 该词意思为“威望,高贵品质”。
单选题 The author is highly suspicious of ______
【正确答案】 D
【答案解析】[解析] 第二段提到,监禁犯人成本高,也不能达到改造犯人的目的,那些惯犯还可能因为坐牢的经历受到其他人的羡慕。从第三段开始,作者提出用清教徒曾经用过的某些体罚方式来代替监禁,既可以起到教育犯罪者的作用,也可以少花钱。可以通过当众体罚的方式,让罪犯当众蒙羞,使他感到做坏事脸上无光,受人讥笑。
单选题 The author of the passage is in favor of ______
【正确答案】 B
【答案解析】[解析] 参阅上一小题题解。