单选题
ASTRAL HOME CENTER
1916 Barnes Avenue, Cincinnati, OH 45214
September 18
Alessandro Kapranos
798 Duffy Street
South Bend, IN 46601
Dear Mr. Kapranos,
We appreciate your business and hope you enjoy the appliance you purchased from Astral Home Center. As one of the country's most trusted electronic centers, we pride ourselves in distributing the finest appliances to suit our patrons' everyday needs and providing the most efficient customer service.
Your item is under warranty for 12 months starting from the date of purchase. During this period, you are entitled to free maintenance checkup and repair depending on the cause of the damage. In the event that your item needs to be repaired after the warranty period, you can still bring it to one of our service centers and our technicians will be happy to assist you.
单选题
What was included in the letter?
【正确答案】
B
【答案解析】解析:本题是问信中包含什么(What)内容,因此应定位至与题目核心语句included in the letter相关的第一封信件。信件中提到“For complete guidelines on our repair services,please refer to the booklet enclosed with this letter.”,即如要查阅关于修理服务的完整规定,请参考附在信中的小册子。因此(B)Details regarding a store policy为正确答案。
单选题
What is suggested about Astral Home Center?
【正确答案】
C
【答案解析】解析:本题为关于核心词Astral Home Center的推断题,因此应定位至提及Astral Home Center相关内容的第一封信件。信件原文中提到“It also includes a list of service centers located across the country”,即小册子中包含了分布于全国各地的服务中心的清单,因此可以推断Astral Home Center在全国有数家服务中心。因此(C)It has several outlets nationwide.是正确答案。
单选题
In the letter, the phrase "fall under" in paragraph 3, line 2 is closest in meaning to
【正确答案】
B
【答案解析】解析:在含有fall under的句子“The out—of—warranty repair cost includes all brands and units that fall under the appliance type.”中fall under意为“属于……,归类于……”。因此有“由……组成”之意的(B)comprise为正确答案。
单选题
What is indicated about Mr. Kapranos?
【正确答案】
A
【答案解析】解析:本题需要综合两篇文章的内容进行推理后解答。首先应定位至提及题目核心语句Mr.Kapranos的第二封电子邮件。 邮件中提到“Two years ago,I bought…TV from your store…”和“However…the TV was damaged…”,即Kapranos先生两年前在Astral Home Center购买了电视机,而电视机已经受损。后文中提到“We’d like to take our unit in for repair…”,即想要修理电视机,由此可以确定第一条线索。但是Kapranos先生的电视机修理费用是多少,原文中并未说明。因此应看第一封信件中涉及电视修理费用的相关内容。第一封信件中提到“Your item is under warranty for 12 months starting from the date of purchases.”,即从购买产品之日起有12个月的保修期,表格“APPLIANCE TYPE:Television,OUT OF WARRANTY REPAIRCOST(STANDARD FEES):$100”中显示,超过保修期的电视修理费用为100美元,这就是第二条线索。 综合考虑第一条线索“Kapranos先生两年前在Astral Home Center购买了电视机,而电视机已经受损,他想要修理”与第二条线索“超过保修期的电视修理费用为100美元”,可以推出“Kapranos为修理电视机应支付100美元”。因此(A)He must pay $100 for a repair.为正确答案。
单选题
Why did Mr. Kapranos contact Mr. Boer?
【正确答案】
D
【答案解析】解析:本题是问Kapranos先生为何(Why)联络布尔先生,因此应定位至第二封邮件,即Kapranos先生所写的电子邮件。邮件中提到“…I was wondering if you could refer me to the nearest service center in our area.”,即Kapranos先生请求布尔先生告知自己所居住区域中最近的服务中心的情况。因此(D)To request information about a specific establishment是正确答案。