单选题
Internet data shows that younger adults have become the primary audience obsessed with television programs about altering people's appearance. Once the domain of the female in her fifties, plastic surgery has become the obsession of the younger Internet users. The recent tragic death of Stephanie Kuleba, an 18-year-old high school cheer-leader who died as a result of a plastic surgery, brought our attention to the pursuit of a more "ideal" body amongst teenagers. In fact, search data confirms this phenomenon. One of the most popular sites visited from the search term "plastic surgery" is the official site of the American Society of Plastic Surgeons (www. plasticsurgery. org). Over 25% of visitors to the site fell within the 18-to-24-year-old—that's up from 19.6% two years ago. Plastic surgery has become an American obsession. Checking other markets, such as the U.K. and Australia, the 18-to-24-year-old fascination with plastic surgery is a definitely U.S. phenomenon. Looking at other health related sites visited by 18-to-24- year-olds reveals just how obsessed this age group is with appearance. Unlike the older groups who visit sites related to diseases and keeping healthy, younger Internet users flock to sites that dwell on personal appearance, such as those focused on body-building, weight loss and skin-care. And definitely plastic surgery. While surgery-themed television may be driving the interest of a younger audience, one factor appears to be key in moderating teens from altering their bodies: the failing U.S. economy. If we track the trend in searches on topics such as "plastic surgery", there has been a sharp decline in all plastic surgery topics over the last year. It may very well be related to the noticeable income group of visitors—U.S. households that earn less than $30,000 per year. In fact, if we look at the search patterns around popular surgeries, over the last year the term "cost" appear most commonly. While older age groups continue to search for information on procedures such as face-lifts or liposuction, it's the younger Internet users who in tough economic times are focusing on improving their outer beauty, though at a discount price.
单选题
Why does the author mention the death of the 18-year-old cheerleader? A. To show cheerleaders pay more attention to their appearance. B. To warn people that plastic surgery is not as safe as it is said to be. C. To prove the fact that people will pursue beauty at any cost. D. To draw attention to the issue of young people having plastic surgery.
【正确答案】
D
【答案解析】[考点] 推理判断题 由题干中的the death of the 18-year-old cheerleader定位到第二段第一句可知,这一悲剧引起了人们对青少年追求更加“理想的”身材这一问题的关注。所以,提到这位拉拉队队长的死亡,是为了D“引起人们对青少年接受整形手术这一问题的关注”。这个例子的重点不在拉拉队长这一身份上,所以排除A;文章其他地方没有再涉及整形手术是否有危险,所以排除B“为了警告人们整形手术不像它宣传的那么安全”;文章也没有提到整形会付出什么代价,故排除C。
单选题
While young people are surfing on the Internet, they are very interested in ______. A. how to be physically and mentally healthy B. how to make themselves look young C. how to prevent and cure diseases D. how to have more attractive appearance
【正确答案】
D
【答案解析】[考点] 事实细节题 由题干中的surfing on the Internet定位到第三段第四句。本句说:青少年网络用户蜂拥而至与外貌有关的网站,网站的主要内容都围绕在塑身、减肥和皮肤护理等方面。当然,整容类的网站也绝对少不了。由此可知,他们最关心的是怎么让自己的外表看上去更光彩照人。因此D“如何变得更加吸引人”为正确答案。文章没有涉及到精神健康,所以排除A;他们本身年龄就很小,只有18-24岁,所以保持年轻不是他们所担心的问题,故排除B;而C“如何预防和治疗疾病”是年长者所关心的,故排除。
单选题
What is a cause for young people to pay attention to plastic surgery? A. The TV programs show the excellent result of plastic surgery. B. There are so many plastic surgery websites on the Internet. C. The school cheerleaders look so wonderful after plastic surgery. D. Through plastic surgery, the fifty-year-old female can look so young.
【正确答案】
A
【答案解析】[考点] 事实细节题 由题干中的a cause for young people to pay attention to plastic surgery定位到第四段第一句。本句说:整容类电视节目可能引起了年轻观众对整容手术的兴趣,而且在第一段最后一句也说:青年人已经成了外貌转型类电视节目的主要观众群体,他们对外貌形象的改变很是着迷。因此A为正确答案。第二段说青少年喜欢在美容类网站浏览,但并没有说这类网站引起了他们对整容的兴趣,故排除B;第二段中拉拉队队长的例子不能说明这是青少年对整容手术感兴趣的原因,故排除C;文章没有说五十岁的女性整容手术的效果,故排除D。
单选题
What may affect young people's decision on whether to have plastic surgery? A. The safety of the operation. B. The total expense of the surgery. C. The need for having the operation. D. The results of the surgery.
【正确答案】
B
【答案解析】[考点] 事实细节题 由题干中的whether to have plastic surgery定位到第四段第四句。该句说,在整容流行网站的搜索模式中,“花费”是去年出现最多的一个词,而且本段第一至三句也表达同样的意思,指出美国经济萧条导致整容手术数量下降,这是因为人们的收入减少了。所以B“手术所需的开销”是青少年决定是否进行整容手术的决定性因素之一,为正确答案。文章没有提到青少年对手术的安全性、效果和必要性的关注,所以排除A、C和D。
单选题
What can we learn from the last paragraph? A. Americans, old or young, are obsessed with plastic surgery. B. Face-lifts and liposuction are the most expensive plastic surgery. C. Outer beauty means more to young people than inner beauty. D. Young people often get discount when having plastic surgery.
【正确答案】
A
【答案解析】[考点] 推理判断题 由题干中的the last paragraph定位到最后一段。本段说:当年长的人群仍然在搜索关于面部拉皮手术和吸脂术步骤的信息时,在艰难的经济时期,年轻的网络用户也在关注着如何改善他们的外在美,不同的是他们只能选择折扣价。由此可知,虽然重心不同,但是不管是年龄偏大的人还是年轻人,对整形手术都非常关心。因此A为正确答案。上了年纪的人比较关心吸脂手术和面部拉皮手术,但文章并没有说这一类手术价格最昂贵,因此排除B;本段说青少年注重外在美,但没有说他们对内在美的看法,因此排除C;文章没有说青少年在做整形手术时经常可以享受折扣优惠,故排除D。