单选题 The next decade could see commuters speeding to work at about 300 miles per hour aboard magnetic levitation vehicles, according to a report by Argonne National Laboratories. But before "maglev" vehicles can become commercial successes, the report says, people need to stop thinking of them as high-speed trains. Instead, consider them low-flying aircraft. Argonne contends that maglev vehicles will be best suited to replace commuter aircraft. Plane flights under 600 miles are the least energy-efficient, and maglev "planes" should cut these fuel needs by up to 75 percent. Reportedly, the money saved by a 2,000- mile maglev network linking major cities world more than pay for its construction in 20 years. The quiet purr of levitating crafts would also be a balm for neighborhoods tormented by the roar of conventional takeoffs and landings. The technology behind magnetic levitation is already well understood, the report notes. The west Germans and the Japanese already well understood, the report notes. The West Germans and the Japanese have several full-scale working models. Meanwhile, research in the United States has lapsed.

单选题 What is the best title for this passage?
【正确答案】 D
【答案解析】[注释] 文章开头一句就与主题有关:“将来乘车上班的人可能乘磁悬浮列车快速到达工作岗位。”
单选题 According to the passage, when could people start using a maglev commercially?
【正确答案】 B
【答案解析】[注释] 根据第一个句子“The next decade could see...”,可以确认答案。
单选题 Why could maglev trains replace short-fight commuter aircraft?
【正确答案】 C
【答案解析】[注释] 根据第五句“消耗的燃料仅为短途飞机燃料的75%”,可以确认此答案。
单选题 Argonne believes that people should regard maglev transportation as ______.
【正确答案】 C
【答案解析】[注释] 根据第二句话“在磁悬浮列车成为商业化营运车辆之前,人们必须停止那种把它们看做高速火车的想法,而应把它们理解为低速飞行的飞机”。
单选题 Which countries have probably spent the most money on maglev research?
【正确答案】 B
【答案解析】[注释] 最后两句提到联邦德国和日本已有几个实际运作模型,而美国在这方面的研究落后了,可见联邦德国和日本花钱最多。