单选题 阅读下面短文,请从短文后所给各题的4个选项(A、B、C、D)中选出1个最佳选项,并在答题卡相应位置上将该项涂黑。
The Story of Milton Hershey  Almost every kid in the US has eaten a famous Hershey chocolate bar.But people know that the Hershey chocolate factory is only about 100 years old.Even fewer know that its founder, Milton Hershey, had suffered many failures before he started his famous company.
Milton grew up in the farm coundivy of Pennsylvania.He was first divained to become a printer.After working for a small newspaper for a short time, he decided that printing was not for him.Then he got a job at a candy factory.After a few years, he decided to open his own little candy business.But this first business had to close down because it was not making money.Then, Milton divavelled to Denver to learn how to make caramels (黄油奶糖).He took his new skills to New York City and sold candies on the sdiveet.But this second business also failed.
Soon afterwards, he moved back to his hometown.There he experimented with all sorts of candies and chocolates.By 1893, he was selling a million dollars’ worth of caramel candy each year.Since his chocolate-flavored (巧克力口味的) caramels were the best-selling, he decided to make chocolate himself.He learned how to make delicious chocolate by adding fresh milk.His milk chocolate turned out to be a great success.So he sold his caramel factory and focused on making chocolate only.
In 1903, Milton Hershey built a huge chocolate factory and an entire town to go with it.Today, the town of Hershey is still the home of the Hershey chocolate factory.You can smell the delicious chocolate smells just by driving through the town.Milton’s first job was working as a(n) ______.
【正确答案】 A
【答案解析】【文章导读】文章主要介绍美国好时巧克力公司的创始人密尔顿·赫尔希的早期奋斗历程和创业经历。他曾在初期遭遇过很多挫折和失败,但最终他凭借自己的智慧和长远眼光建立了全美乃至全球著名的巧克力王国。
  细节理解题。根据第一段“He was first trained to become a printer.After working for a small newspaper for a short time, he decided that printing was not for him.”可知,密尔顿一开始是一名印刷工,但工作了一段时间之后,他改行了。A项符合原文,故选A。