单选题
Taking up a job through competition, many Japanese don"t sleep well, and this affect their live quality and practical work, showed a poll released on Tuesday. The survey by the National Sleep Organization found that Japanese adults get an average of 6.5 hours of sleep a night, short of the 6-- 8 hours the Organization suggests.
"Half of the country sleeps pretty well--the other half has problems," the organization"s chief executive said in a statement.
Of the 1,506 adults interviewed over telephone between Sept. 20 and Nov. 7, 2004, 75 percent were found having a sleep problem, mostly snoring (打鼾). Other sleep problems include having difficulty falling asleep, waking many times during the night and waking up too early. However, the report said, 76 percent said they do not believe they have sleep problem. About one fourth of adults said sleep problems have some effect on their daily lives. About one fourth of people said they drank at least four caffeinated (添加咖啡因的) drinks, such as coffee, tea or cola, each day for energy.
单选题
According to the National Sleep Organization, how long should adults sleep a night?
【正确答案】
D
【答案解析】根据第一段第二句“The survey by the National Sleep Foundation found that American adults get an average of 6.5 hours of sleep a night,short of the 6-8 hours the Foundation suggests.”可以看出:基金会建议的日本成年人每晚的睡眠时间为6-- 8小时。故答案D。
单选题
The National Sleep Organization found many Japanese sleep poorly by ______.
【正确答案】
A
【答案解析】根据第三段第一句“Of the 1,506 adults interviewed over telephone between...”可以得知:是通过电话对人们进行的采访才发现人们的睡眠问题。故答案为D。
单选题
The sleep problems many Japanese were found having, do NOT include ______.
【正确答案】
D
【答案解析】根据第三段第一句和第二句“…were found having a sleep problem,mostly snoring. Other sleep problems include having difficulty falling asleep,waking many times during the night and waking up too early.”可以得知:睡眠问题有snoring,having difficulty falling asleep,waking many times during the night and waking up too early,而不包括 dozing。故答案为D。
单选题
How many people do they believe have sleep problems according to the report?
【正确答案】
D
【答案解析】根据第三段“…76 percent said they do not believe they have sleep problem.About one fourth of adults said sleep problems have some effect on their daily lives.”可以得知,在调查的所有人中,有76%的人不相信自己有睡眠问题,约四分之一的成人说已经影响了他们的日常生活,故答案选D。