单选题 The Museum of Art (MOA) is open daily, from 10:30 a. m. to 5: 30 p. m. Mondays are reserved exclusively (专门地) for members and their guests. Entry is by advance timed tickets only and capacity is extremely limited. Tickets must be reserved online and will not be available at the Museum. Free access to MOA through September 27 is available with timed tickets released one week in advance in one-week blocks, every Friday at 10:00 a. m. Reservations are limited to up to two adult, senior, and student tickets and two children per order. General admission tickets for September 28-October 31 are also available. Members receive priority access, subject to capacity restrictions, and do not need to book tickets in advance. An allocation (分配) of timed tickets is reserved for members each hour; guest privileges apply. Use the main entrance of the Museum of Art. All the other entrances are for staff only. Please arrive during the 30-minute window of your timed ticket. If your plans change and you are unable to visit during your selected day/time, contact tickets@moa. org for a refund or to change your selection. Your ticket is good for one-time admission only—you may not leave and reenter the Museum. Our checkroom is closed. All bags will be inspected upon arrival. Please wear backpacks (背包) on the front of your chest or carry it to the side. There are several private parking garages located near MOA.
单选题 On Mondays, the Museum of Art is________.
【正确答案】 B
【答案解析】细节辨认题。由题干中的On Mondays定位到第一段第二句。定位句提到,周一专门为会员及嘉宾预留,由此可以确定B)“仅为会员及嘉宾开放”为本题的答案。A)“向公众免费开放”、C)“闭馆维修”和D)“不向兼职员工开放”均与原文表述不符,因此可以排除。
单选题 For an admission ticket to the Museum of Art, you________.
【正确答案】 A
【答案解析】细节辨认题。由题干中的an admission ticket定位到第二段第二句。定位句指出,门票必须在网上预订,博物馆不会提供,由此可以确定A)“必须提前在网上预订”为本题的答案。B)“可以在博物馆入口处购买”与定位句中not be available at the Museum的表述不符,故排除;C)“需要在到达前确认你的订单”和D)“进入博物馆时需要出示身份证”在原文中未提及,因此可以排除。
单选题 Who do not need to book tickets in advance, according to the third paragraph?
【正确答案】 D
【答案解析】细节辨认题。由题干中的do not need to book tickets in advance和third paragraph定位到第三段第四句。定位句指出,受容量限制,会员可优先入场,无需提前订票,由此可以确定D)“会员”为本题的答案。第三段提到,每次最多可预订两张成人票、老年人票和学生票,以及两张儿童票,由此可知,A)“学生”、B)“老人”和C)“儿童”都是需要预订门票的,与题干不符,因此均可以排除。
单选题 Before you enter the museum, ________.
【正确答案】 A
【答案解析】细节辨认题。由选项中反复出现的bags定位到第七段第二句。定位句指出,所有的包到达时都要检查,A)中的checked与定位句中的inspected意思一致,由此可以确定A)“你的包将被检查”为本题的答案。B)“所有包裹必须锁起来”、C)“必须把包放到寄存处”和D)“只允许带一个包进入”与原文不符,因此均可以排除。
单选题 Which of the following statements about the museum is TRUE?
【正确答案】 C
【答案解析】主旨大意题。本题需结合全文内容,对比选项信息得出答案。C)“游客应该从正门进入博物馆”与第四段的“从博物馆正门进入。所有其他入口只供工作人员使用”表述一致,故C)为答案。A)“游客只能离开和重新进入博物馆一次”与第六段中的“你不能离开并再次进入博物馆”表述不符,故排除;B)“游客可以免费把车停在博物馆的停车场里”与最后一段中的“有一些私人停车场”表述不符,故排除;D)“游客可以在入口处改变他们的参观时间”与第五段中的“如果你改变计划,不能在选择的日期或时间内参观,请联系tickets@moa.org退款或改变选择”表述不符,因此可以排除。