单选题
Scaper PhonesJanuary 15Diana Price 252 77th Street Aurora, IL 60504Dear Ms. Price,The mobile phone that you shipped to us for replacement arrived this morning. The unit has been forwarded to the technical support department for a diagnostic test, and the results will be released in three days.Our warranty guarantees replacement of mobile phones returned to us within three weeks of purchase. Should we find the product you purchased defective, we will immediately send you a new unit of the same model.Thank you for your patience.Respectfully yours,Ted PatelCustomer service representativeScaper Phones
单选题
Why did Scaper Phones write to Ms. Price?
【正确答案】
B
【答案解析】解析:本题是针对Scaper Phones公司给普莱斯女士写信的目的进行提问的主旨题,因此应定位至信件前半部分的内容。信中提到“The mobile phone that you shipped to us for replacement arrived this morning.”,即普莱斯女士为换货而邮寄过来的手机今早已经到达,此后又告知了与之相关的处理事项,因此(B)To acknowledge receipt of an item为正确答案。
单选题
What will Scaper Phones do if a product is defective?
【正确答案】
C
【答案解析】解析:本题是问如果商品有缺陷,Scaper Phones公司将会做什么(What),因此应定位至信件中提及题目核心语句if a product is defective相关内容的部分。信中提到“Should we find the product you purchased defective,we will immediately send you a new unit of the same model.”,即如果发现购买的产品有缺陷,将会立即发送同款的新产品给顾客。因此(C)Deliver a new one of the same kind为正确答案。