单选题
Breakfast

Studies show that children who eat breakfast do better in school. It doesn"t take much further thought to believe that adults will feel better and perform better at work as well. Whether you work at home, on the farm, at the office, at school, or on the road, it is not a good idea to skip (故意略去) breakfast.
If we don"t eat breakfast, we are likely to become tired when our brains and bodies run low on fuel. By mid-morning, a lot of us grab a cup of coffee, or wolf down a sugary candy bar to wake up again. This might work for a few minutes, but by lunchtime we are hungry, bad-tempered, and perhaps our mood might make us a little more likely to make unhealthy choices at lunch. Eating a good breakfast sets the tone for the rest of the day.
People who eat breakfast are generally more likely to maintain a healthy weight. Many people believe that they will lose weight if they skip meals, but that isn"t a good idea. The body expects to be refueled a few times a day, so start with a healthy breakfast.
A healthy breakfast should contain some protein (蛋白质) and some fiber (纤维). Protein can come from meat, eggs, beans, or soy (大豆). Fiber can be found in whole cereals (谷物), grains or in fruits. A good example of a healthy breakfast might be something simple like a hard boiled egg, an orange, and a bowl of whole grain cereal with soy milk.
单选题 Adults who eat breakfast will perform better at work.
【正确答案】 A
【答案解析】[解析] 根据文章第一段第二句话可知,成年人吃了早餐后也会感觉良好,在工作中表现更好,所以题目说法正确。
单选题 It is okay to skip breakfast if you work at home.
【正确答案】 B
【答案解析】[解析] 根据文章第一段最后一句话可知,不管你是在家、在农场、在办公室、在学校还是在路上,故意不吃早餐不是一个好主意,所以题目说法错误。
单选题 Men are more likely to skip breakfast than women.
【正确答案】 C
【答案解析】[解析] 综观全文可知,本文并未提到男人比女人更容易不吃早餐,所以题目说法未在文中涉及。
单选题 A person who skips breakfast is more likely to eat unhealthily at lunch.
【正确答案】 A
【答案解析】[解析] 根据文章第二段倒数第二句话可知,不吃早餐,可能会让我们的脾气暴躁,这样的心情可能会使得我们更有可能在午餐时做出不健康的选择,题目说不吃早餐的人更有可能在中午吃得不健康。
单选题 Skipping breakfast is a good strategy for losing weight.
【正确答案】 B
【答案解析】[解析] 根据文章第三段前两句内容可知,吃早餐的人一般有较健康的体重,很多人认为如果不吃早餐就可以减肥,其实这不是个好主意,所以题目说法错误。
单选题 A simple breakfast cannot be a healthy breakfast.
【正确答案】 B
【答案解析】[解析] 根据文章最后一段最后一句话可知,一顿健康的早餐可能是些简单的东西,如一个煮熟的鸡蛋、一个橘子和一碗含有豆浆的谷物粥,所以题目说法错误。
单选题 People who eat breakfast are seldom in a bad mood.
【正确答案】 C
【答案解析】[解析] 根据文章第三段第一句话可知,吃早餐的人更有可能保持健康的体重,但并未提到吃早餐与人的脾气好坏的关系,所以题目说法未在文中提到。