单选题
单选题 What is the main purpose of this announcement?
【正确答案】 A
【答案解析】[听力原文]
M: Hello, everyone. This is your, captain speaking to you from the flight deck. I"ve turned off the fasten seatbelt sign and you"re free to get out of your seats and stretch and walk around the cabin. We strongly suggest that you keep your seatbelt on, while you"re seated in the event of unexpected turbulence. We"ll be flying today at a height of 31,000 feet and our flight time today is four hours and twenty minutes. So sit back and relax, and thank you for flying with us today.

选项A正确。选项B错误,没有提出任何问题。选项C错误,这不是主要目的。选项D错误,讲话中没有提及任何管理规定。
单选题 What does the captain advise?
【正确答案】 C
【答案解析】选项A错误,他没有这样说。选项B错误,这不是建议。选项C正确。选项D错误,这不是建议。
单选题 How long is the flight expected to last?
【正确答案】 C
【答案解析】选项A错误,这次飞行总共耗时4小时20分钟。选项B和D没有提及。选项C正确。