单选题 A simple pair of pants may contain a multitude of meanings. In the 1850s, jeans were the unemotional, durable dress of those that came to California to labor in the gold fields. Seams were strengthened with metal pins to make them hold, a technology borrowed from the construction of horse blankets. Cloth for beasts of burden was translated to the needs of men of burden. These were the clothes of hard-laboring people, and these pants held little promise for the men who wore them, save the promise that they would be ready for the next day's labors.
During the same decade, in the court of one European queen, "the gown worn by a fashionable lady in attendance contained 1,100 yards of material not including lace and other ornaments." American women of wealth were also wrapped in an abundance of cloth. While makers of jeans worried over how many men could be fitted into a given amount of cloth, for women of wealth the concern was with how many yards of cloth could be attractively arranged upon a given individual. This was the mark of prosperity: to wear enough material on one's back to clothe many of more modest means.
The fashionable rich could not imagine themselves wearing the vulgar canvas pants of workers and "peasants". Neither could working-class people reasonably imagine themselves in the costumes of wealth and power. Tile only fashion link between them— subtle at best—was the stern top hat of wealthy capitalists, a coal-black cylinder symbolizing the factory chimney pipes that brought profit to one, hardship to the other. Blue jeans only signified labor and sweat.
Years later, the clothing of nineteenth-century laborers would assume new and different meanings. Humble beginnings became increasingly obscure within the unfolding of popular culture. In the movies, the horse riders of the early cattle industry were reborn as symbols of a noble, rural simplicity, and blue jeans became conspicuous within the landscape of the American media. On the screen these pants teased the imaginations of city folk, who longed for a simpler and less corrupt life. While laborers would continue to wear them at work, now the well-off might put on a pair at home or in the garden—an escape from the discipline of the business world.
In the 1950s, blue jeans became a statement by those who wished to boycott the values of a consumer-based society that was concerned only with acquisition. Blue-jeans-wearing rebels of popular movies were an expression of contempt towards the empty and obedient silence of Cold-War America; the positive images of American consumer society were under siege. What had been a piece of traditional American culture—blue jeans—became a rejection of traditional culture.

单选题 In "Save the promise that they would be ready for the next day's tabors" (Lines 6-7, Par
【正确答案】
【答案解析】本题是词汇题,此处的save为介词,与except同义,如:All is lost save honor.除荣誉外一切都丧失了。
单选题 Which of the following may be TRUE for a woman's fashion in the 1850s?
【正确答案】 C
【答案解析】本题是推论题,参见文章第2段:王室中时髦伺女的礼服要用1100码布料。富家女子关心的是为自己量身定做,用多少码布料才能展示出魅力。当时富裕的标志是:一个人的背上披着尽量多的布料,以掩盖财力的不足。故正确答案为C。
单选题 The fashionable rich would not wear blue jeans because ______.
【正确答案】 C
【答案解析】本题是推论题,参见文章第3段原文。其大意是:时髦的富人绝不会套上工人和农民的帆布裤俗装。劳动人民也别奢望穿上有钱有势人的高档服装。蓝布牛仔裤则仅象征着劳动和汗水。故正确答案为C。
单选题 According to the passage, the blue jeans' popularity was caused by ______.
【正确答案】 B
【答案解析】本题是细节题,参见文章第4段。这段中谈到,在电影中,早期畜牧业中马背上的牛仔重新成为贵族和田园质朴的象征。蓝色牛仔裤则在美国媒体的风景中日益惹人注目。在屏幕上,这些牛仔裤唤起城里人的想象力,使他们渴望一种较简朴、少腐败的生活。而工人则愿意继续穿着它们上班。富人呢,在家中或在花园里也愿身着牛仔裤——牛仔裤成了逃离生意场的约束的标志。由此可见,正确答案为B。
单选题 The best title for the passage may be ______.
【正确答案】 C
【答案解析】本题是主旨题,文章第1段谈到牛仔裤的起源,以后各段谈到其发展变化,并逐渐被各阶层人士所接受,也就是从100多年前的低档起步逐步发展到高度流行,故正确答案为C。