● Read the following review of a book called Tuned In.
● For each question on the opposite page, choose the correct answer.
● Mark one letter (A, B, or C) on your Answer Sheet.
Tuned In I was lucky enough to be given a preview copy of a great new book by Craig Stull, Phil Myers, and David Meetman Scott called Tuned in.
I got the preview, but it is being published today. The authors tell so many great stories that illustrate their big point, which is that you need to be willing to listen to what’s going on around you to really produce a business breakthrough.
I am a big fan of David’s, so I recognized David’s voice in places throughout the book, especially when it ex- plains how to detect the difference between tuned-in and tuned-out marketing.
But I also recognize the voices of Craig and Phil, because I am a certified product manager from their company, Pragmatic Marketing. So when the book differentiates between listening to your customers and listening to your overall market, I hear them. When they tell you that you need to get out and talk to people to identify the ideas that are the same as yours, I remember hearing in class: Nothing good ever happens in the office.
So, nothing this book said really surprised me. And that’s the real genius of the book. So often, a really great book says something that seems completely obvious -right after you hear it. This book is one of those. Well of course you need to talk to your whole market and not just your existing customers. In my last book, I tried to help people take these approaches in Internet marketing. This book has a bigger agenda, where the authors help you see how to succeed in all the parts of an offering, from product development to marketing.
Zipcar is just one of dozens of stories that bring the Tuned In principles to life. If you’ve ever wondered why your company is made stupid in its strategy, and why it kills every successful product idea before it ever sees the light of day, read this book. It will challenge you to transform your company or leave it.
The reviewer believes the book
原文第二段第二句提到“The authors tell so many great stories that illustrate their big point, which is that you need to be willing to listen to what’s going on around you to really produce a business breakthrough.”,这里的“illustrate”的意思是“用例子来说明”,而不是“给故事画插图”的意思,所以可以排除B、C两项。由此可知该书作者在书中讲了很多故事来证明他的观点,而且A项所述与第二句中的“to really produce a business breakthrough”这个不定式短语相符。因此A项正确。
The reviewer is able to identify which parts are written by David Meerman, because
从第三段开始部分可以得出这题的答案。这里“so”引导的是结果状语从句,表示的是因果关系:它前面的部分是原因,后面的部分是结果,因此原因就是“I am a big fan of David’s”,由此可知书评人是David的忠实“粉丝”,非常熟悉后者的观点。因此C项正确。
What does the reviewer believe is a great book?
此题为推断题。从第五段第一句话“So,nothing this book said really surprised me.”可以判断出书中的观点并没有使书评人感到惊讶,本段结尾又说此书是本好书,所以可以排除A项。而文中未提及C项,所以也可以排除C项。根据本段第三句“So often,a really great book says something that seems completely obvious—right after you hear it.”可以判断,B项正确。
The reviewer agrees with the author about the idea that
倒数第二段的第一句话表明书评人同意作者的观点,即“you need to talk to your whole market and not just your existing customers”。另外,在书评人自己的书中,他也曾经阐述过相同的观点,所以可以初步推断A项正确。选项 B叙述的内容刚好与作者的意思相反,未提及选项C。因此A项正确。
The reviewer recommends the book for people who
根据最后一段第二句“If you’ve ever wondered why your company is made stupid in its strategy”,可知正确选项为C项。文中未提及A、B项。
What does the reviewer think businessmen will do after reading the book?
根据本文最后一句“It will challenge you to transform your company or leave it.”可知正确选项为B项。虽然在文中有A项相关的内容,但只是讲应该多走出去考察市场,而A项的“never stay in their office”太绝对化了。