单选题 In the two decades between 1910 and 1930, over ten percent of the Black population of the United States left the South, where the majority of the Black population had been located, and migrated to northern states, with the largest number moving, it is claimed, between 1916 and 1918. It has been frequently assumed, but not proved, that most of the migrants in what has come to be called the Great Migration came from rural areas and were motivated by two concurrent factors: the collapse of cotton industry following boll weevil infestation, which began in 1898, and increased demand in the North for labor following the cessation of European immigration caused by the outbreak of the First World War in 1914. This assumption has led to the conclusion that the migrants' subsequent lack of economic mobility in the North is tied to rural background, a background that implies unfamiliarity with urban living and a lack of industrial skills.
But the question of who actually left the South has never been investigated in detail. Although numerous investigations document a flight from rural southern areas to southern cities prior to the Great Migration, no one has considered whether the same migrants then moved on to northern cities. In 1910 over 600,000 Black workers, or ten percent of the Black work force reported themselves to be engaged in "manufacturing and mechanical pursuits", the federal census category roughly including the entire industrial sector. The Great Migration could easily have been made up entirely of this group and their families. It is perhaps surprising to argue that an employed population could be tempted to move, but an explanation lies in the labor conditions then prevalent in the South.
About thirty-five percent of the urban Black population in the South was engaged in skilled trades. Some were from the old artisan class of slavery--blacksmiths, masons, carpenters--which had a monopoly of certain trades, but they were gradually being pushed out by competition, mechanization, and obsolescence. The remaining sixty-five percent, more recently urbanized, worked in newly developed industries--tobacco, lumber, coal and iron manufacture, and railroads. Wages in the South, however, were low, and Black workers were aware, through labor recruiters and the Black press, that they could earn more even as unskilled workers in the North than they could as artisans in the South. After the boll weevil infestation, urban Black workers faced competition from the continuing influx of both Black and White rural workers, who were driven to undercut the wages formerly paid for industrial jobs. Thus, a move north would be seen as advantageous to a group that was already urbanized and steadily employed, and the easy conclusion tying their subsequent economic problems in the North to their rural backgrounds comes into question.

单选题 The author indicates explicitly that which of the following records has been a source of information in her investigation?
[A] United States Immigration Service reports from 1914 to 1930.
[B] The volume of cotton exports between 1898 and 1910.
[C] The federal census of 1910.
[D] Advertisements of labor recruiters appearing in southern newspapers after 1910.
【正确答案】 C
【答案解析】[注释] 细节理解题。本题问:作者明确表示,下面哪一记载是她调查的信息源?第2段 第3句写道:“1910年60多万黑人,或10%的黑人劳工声称他们从事‘制造业或机械化职业’,联邦人口普查范围基本上包括了整个工业部门。”可见,1910年联邦人口普查的资料是作者调查的信息来源,故应选[C]。
单选题 According to the text, which of the following is true of wages in southern cities in 1910?
[A] They were being pushed lower as a result of increased competition.
[B] They began to rise so that southern industry could attract rural workers.
[C] They had increased for skilled workers but decreased for unskilled workers.
[D] They had increased in large southern cities but decreased in small southern ones.
【正确答案】 A
【答案解析】[注释] 细节辨认题。本题问:有关南方城市的工资问题下面哪一点是正确的?第3段第4、5句写道:“然而,南方的工资很低,通过招工者和黑人报纸,黑人工人意识到,在北方即使是当非技术工人也比在南方当工匠挣的钱多。在遭受棉铃虫灾害以后,城市的黑人工人面临着来自黑人和白人农业工人的不断流入而引起的竞争,而这些人被迫接受比原来付给工业工作低的工资。”可见,1910年南方城市的工资由于激烈的竞争而下降了。故应选[A]。
单选题 It can be inferred from the text that the "easy conclusion" mentioned in the last sentence is based on the assumption that
[A] people who migrate from rural areas to large cities usually do so for economic reasons.
[B] most people who leave rural areas to work in cities return to rural areas as soon as it is financially possible for them to do so.
[C] people with rural backgrounds are less likely to succeed economically in cities than those with urban backgrounds.
[D] most people who were once skilled workers are not willing to work as unskilled workers.
【正确答案】 C
【答案解析】[注释] 推理判断题。本题问:可以推理,最后一句提到的“easy conclusion”是根据下面哪一点认识?本文最后一句写道:“因此,向北移民对于已经城市化并有固定职业的人来说是有利可图的;把他们随后在北方的经济困难与他们的农业背景联系起来的这种草率的结论便值得怀疑了。”由此可见,这种“草率的结论”是基于以下的认识,即具有农业背景的人比起具有城市背景的人来说不太可能在城市里取得经济成就。故应选[C]。
单选题 The primary purpose of the text is to
[A] support an alternative to an accepted methodology.
[B] present evidence that resolves a contradiction.
[C] introduce a recently discovered source of information.
[D] challenge a widely accepted explanation.
【正确答案】 D
【答案解析】[注释] 全文主旨题。本题问:本文的主要目的是什么?纵观全文,作者首先指出,人们认为1910年后若干年内移居北方的南方黑人工人来自农村并认为他们后来经济上不得志的原因就在于此。接着作者对此提出疑问,并提出了自己的看法。最后作者分析了南方黑人工人流动到北方的可能原因。综上所述,作者写本文的目的是对人们普遍接受的观点提出质疑。
单选题 The material in the text would be most relevant to a long discussion of which of the following topics?
[A] The effect of migration on the regional economies of the United States following the First World War.
[B] The reasons for the subsequent economic difficulties of those who participated in the Great Migration.
[C] The transition from an urban existence for those who migrated in the Great Migration.
[D] The transformation of the agricultural South following the boll weevil infestation.
【正确答案】 B
【答案解析】[注释] 逻辑推理题。本题问:本文的题材与下面哪一问题的讨论密切相关?参阅34题的注释,即可看出[B]与本篇材料关系最密切。