单选题 More surprising, perhaps, than the current difficulties of traditional marriage is the fact that marriage itself is alive and thriving. As Skolnick notes, Americans are a marrying people: Relative to Europeans, more of us marry and we marry at a younger age. Moreover, aster a decline in the early 1970s, the rate of marriage in the United States is now increasing. Even the divorce rate needs to be taken in this pro-marriage context: some 80 percent of divorced individuals remarry. Thus, marriage remains, by far, the preferred way of life for the vast majority of people in our society.
What has changed more than marriage is the nuclear family. Twenty-five years ago, the typical American family consisted of a husband, a wife, and two or three children. Now, there are many marriages in which couples have decided not to have any children. And there are many marriages where at least some of the children are from the wife's previous marriage, or the husband's, or both. Sometimes these children spend all of their time with one parent from the former marriage; sometimes they are shared between the two former spouses.
Thus, one can find the very type of family arrangement. There are marriages without children; marriages with children from only the present marriage; marriages with "full-time" children from the present marriage and "part-time" children from former marriages. There are step-fathers, step-mothers, half-brothers, and half-sisters. It is not all that unusual for a child to have four parents and eight grandparents! These are enormous changes from the traditional nuclear family. But even so, even in the midst of all this, there remains one constant: Most Americans spend most of their adult lives married.

单选题 By calling Americans marrying people the author means that______.
A. Americans are more traditional than Europeans
B. Americans expect more out of marriage than Europeans
C. there are more married couples in U. S. A than in Europe
D. more of Americans, as compared with Europeans, prefer marriage and they accept it at a younger age
【正确答案】 D
【答案解析】据文章的第二句话得知,美国人就是一个喜欢结婚的民族,与欧洲相比,有更多的人结婚,而且结婚的年龄很低。
单选题 Divorced Americans______.
A. will most likely remarry
B. prefer the way they live
C. have lost faith in marriage
D. are the vast majority of people in the society
【正确答案】 A
【答案解析】据第一段倒数第二句话得知,在美国离婚人数的80%再婚,所以说离婚的美国人最有可能再婚。
单选题 Which of the following can be presented as the picture of today's American families?
A. A typical American family consists of only a husband and a wife.
B. Many types of family arrangements have become socially acceptable.
C. Americans prefer to have more kids than before.
D. There are no nuclear families any more.
【正确答案】 B
【答案解析】据最后一段得知,在美国现有多种类型的家庭构成,所以说多种类型的家庭构成已被社会所接受。
单选题 "Part-time" children______.
A. spend some of their time with their half-brothers and some of their time with their half-sisters
B. spend all of their time with one parent from the previous marriage
C. are shared between the two former spouses
D. cannot stay with "full-time" children
【正确答案】 C
【答案解析】part-time children指一部分时间随前次婚姻的父亲过活,另一部分时间随前次婚姻的母亲过活的孩子。
单选题 Even though great changes have taken place in the structure of American families, ______.
A. the functions of marriage remain unchanged
B. most Americans prefer a second marriage
C. the vast majority of Americans still have faith in marriage
D. all of the above
【正确答案】 C
【答案解析】据最后两句话得知,尽管美国传统的中心家庭发生了巨大的变化,但有一点是永恒的,那就是美国成年人绝大部分时间以婚姻方式生活着。