问答题

Directions: in this section, there is a passage with 3 questions. Read the passage carefully. Then answer the questions on the Answer Sheet.

I will admit I’ ve never quite understood the obsession surrounding genetically modified (GM) crops. To environmentalist opponents, GM foods are simply evil, an understudied (代替) possibly harmful tool used by big agricultural business to control global seed markets and crush local farmers. They argue that GM foods have never delivered on their supposed promise, that money spend on GM crops would be better channeled to organic farming and that consumers should be protected with warning labels on any products that contain genetically modified ingredients. To supporters, GM crops are a key part of the effort to sustainably provide food to meet a growing global population. But more than that, supporters see the GM opposition of many environmentalists as fundamentally anti-science, no different than those who question the basics of man-made climate change.

For both sides, GM foods seem to act as a symbol: you’ re pro-agricultural business or anti-science. But science is exactly what we need more of when it comes to GM foods, which is why I was happy to see Nature devote a special series of articles to the GM food controversy. The conclusion: while GM crops haven’ t yet realized their initial promise and have been dominated by agricultural businesses, there is reason to continue to use and develop them to help meet the enormous challenge of sustainably feeding a growing planet.

 That doesn’ t mean GM crops are perfect, or a one-size- fits-all solution to global agriculture problems. But anything that can increase farming efficiency — the amount of crops we can produce per acre of land — will be extremely useful. GM crops can and almost certainly will be part of that suite of tools, but so will traditional plant breeding, improved soil and crop management — and perhaps most important of all, better storage and transport infrastructure, especially in the developing world. (It doesn’ t do much good for farmers in places like sub-Saharan Africa to produce more food if they can’ t get it to hungry consumers. ) I’ d like to see more non-industry research done on GM crops — not just because we’ d worry less about bias, but also because seed companies like Monsanto and Pioneer shouldn’ t be the only entities working to harness genetic modification. I’ d like to see GM research on less commercial crops, like corn. I don’ t think it’ s vital to label GM ingredients in food, but I also wouldn’ t be against it — and industry would be smart to go along with labeling, just as a way of removing fears about technology.

Most of all, though, I wish a tenth of the energy that’ s spent endlessly debating GM crops was focused on those more pressing challenges for global agriculture. There are much bigger battles to fight. 

问答题 How do environmentalist opponents view GM foods according to the passage?
【正确答案】They consider GM foods evil and harmful. They argue that GM foods have never lived up to their initial promise, that money spent on GM crops would be used for organic farming and that consumers should be protected with warning labels on GM foods.
【答案解析】从第一段前半部分可以总结出环境保护主义者对转基因食品的态度。
问答题 What are the tools to increase farming efficiency besides GM crops?
【正确答案】Other tools include traditional plant breeding,improved soil, improved crop management, and better storage and transport infrastructure.
【答案解析】由第三段第三句GM crops can and almost certainly will be part of that suite of tools, but so will traditional plant breeding, improved soil and crop management — and perhaps most important of all, better storage and transport infrastructure, especially in the developing world. 可以总结出除了转基因作物之外能够提高农业种植效率的其他方法。
问答题 What is the author’ s view on the ongoing debate aroundGM crops?
【正确答案】The author thinks that while GM crops haven’ t realized their initial promise and have been dominated by agricultural businesses, there is reason to continue to use and develop them to help meet a growing global population and that debaters should focus on more pressing challenges for global farming.
【答案解析】从第二段可以看出, 作者认为虽然转基因作物没能实现最初要达到的目标, 而且被农业公司控制, 但为了满足日益增长的世界人口的需求, 有理由支持转基因作物的培育。 最后一段作者还指出, 辩论者们应该多关注农业上其他更为严峻的挑战。