单选题
{{I}}Questions 24 and 25 are based on the following news. At the end of the news item, you will be given 10 seconds to answer the two questions.
Now listen to the news.{{/I}}
单选题 These medical teams are dealing with an outbreak of ______.
【正确答案】 C
【答案解析】[听力原文]24-25 Medical teams are being dispatched to remote villages in India's northeastern state of Assam to deal with an out-break of malaria that so far has claimed at least 18 lives by official count. Estimates of the number of people infected range from 3,000 to 10,000. he head of the Red Cross Society of Assam warned that the situation is grave. Anti-malarial drugs are being shipped to the region by the International Federation of the Red Cross (IFRC) An IFRC representative who visited the area last week his returned to Geneva with his assessment. Medical teams from the Indian Army are also helping. The government reportedly is concerned about the possibility the disease will spread among the hundreds of troops deployed along the Indo-Burmese border in counter-insurgency operations. [试题分析] 本题是一道细节题。 [详细解答] 本题要求考生要注意新闻中的重大事件。文章第一句就讲述了医疗队的任务是“to deal with an outbreak of malaria''因此,正确答案为C。
单选题 According to the estimates, how many people there have been infected by the disease?
【正确答案】 D
【答案解析】[试题分析] 本题是一道细节题。 [详细解答] 本题要求考生要注意新闻中的数字。文中“Estimates of the number of people infected range from 3,000 to 10,000”就是本题答案所在。