单选题 The makers of Europe's toilet paper and other household paper goods are contributing to deforestation by failing to offer consumers enough recycled products, conservationists said recently. "Everyday about 270,000 trees are effectively flushed down the toilet or end up as garbage around the world; such a use of the forests is both wasteful and unnecessary," said Duncan Pound of WWF, formerly known as the World Wildlife Fund. According to a WWF study, the five biggest manufacturers of disposable paper products in Europe are Procter and Gamble, SCA, Kimberly Clark, Mesa Tissue and Georgia Pacific, which control about 70 percent of European market. The vast majority of their products contain "alarmingly low levels" of recycled fibers, it said. That means that "virgin fibers" extracted from natural forests and tree plantations around the world "end up as waste without the consumer's knowledge," the Switzerland-based international conservation group said in this communique. "Consumers have no idea that they may be threatening the world's forests when they go to the bathroom, "said Pollard, who heads the WWF program on European forests. "The manufactures claim that retailers mainly want non-recycled products because that is what consumers choose." the WWF said. "It's a myth that recycled tissue products are not of good quality." Pollard said. The European tissue business is worth around 8.5 billion euros(10 billion dollars)annually and accounts for 26 percent of global consumption. Each European uses on average 13 kilos of paper products per year, the WWF said. The WWF has asked the companies to better inform consumers about how much of their household paper goods are made with recycled fibers and to advise them to buy bounds of recycled toilet paper and tissues.
单选题 What does the underlined part "end up as waste without the consumer's knowledge" mean?______
【正确答案】 D
【答案解析】解析:根据文章第五段Pollard说的话,即“Consumers have no idea that they may be threateningthe world’s forests when they go to the bathroom,”可知,是因为消费者自身没有意识到自己行为的后果,所有他们才这样浪费“原生纤维”。故选D。
单选题 We can learn from the passage that______.
【正确答案】 B
【答案解析】解析:由文章第六段“The manufactures claim that retailers mainly want non—recycled productsbecause that is what consumers choose.”可知,多数消费者会选择未经过循环利用的产品。故选B。
单选题 How much on average is the European Tissue business worth a month? ______
【正确答案】 C
【答案解析】解析:根据文章文章倒数第三段“The European tissue business is worth around 8.5 billion euros(10 billion dollars)annually…”,可知欧洲纸业每年产值85亿欧元,因此每月产值约为708百万欧元,故选C。
单选题 Which of the following is the best title for the passage? ______
【正确答案】 A
【答案解析】解析:整篇文章主要介绍人们浪费了大量纸张,故选A。