单选题 Violence in American families takes many forms. One prevalent form that we often overlook is the physical punishment of children. Perhaps 93 percent of all parents beat their children in order to discipline them. Young children receive the most punishment, but studies reveal that about 50 percent of high school seniors report experiencing or being threatened with physical punishment. Punishment of children varies from a light tap to a brutal beating, but historically we have granted parents the right to use physical force against their children. A law passed in 1696, for example, called for the death penally for a child of "'sufficient understanding" over the age of sixteen who cursed or struck a parent or who was "stubborn and rebellious" in refusing to obey a parent. From interviews with 2,143 married couples constituting a cross-section of American families, sociologists estimate that parents kick, punch, or bite some 1.7 million children a year, beat 460,000 to 750,000 more, and attack 46,000 with guns or knives.
Physical punishment of children that results in injuries requiring medical treatment is now generally considered to be abusive. Most people do not realize, however, that it is the regular use of "ordinary" physical punishment, and the cultural approval it enjoys, that lays the groundwork for child abuse. According to David Gil, "In most accidents of child abuse the care takers involved are 'normal' individuals exercising their rights of disciplining a child whose behavior they find in need of correction." If one adult were to strike another, most people would regard such behavior as abusive.
Most parents use physical punishment in the belief that it will control the aggression in their children and make them obedient. In fact, violence--whether verbal or physical--sets children a poor example. An adult who yells at or slaps a child unwittingly supplies the child with a model for aggression. Studies have found that the frequent use of physical punishment for aggressive acts by a child results in a marked increase in the child's aggression. Perhaps not surprisingly, abusive parents are themselves likely to have been abused when they were children. The pattern of abuse is unwittingly translated from parent to child and thus from generation to generation.

单选题 Which of the following statements is NOT true according to the passage?
【正确答案】 C
【答案解析】本题是一道反选细节题,学生需用排除法选出与作者原意不相符的一个选项。选项A在第一段的第五句和第六句话里有对应的细节:“...but historically we have granted parents the right to use physical force against their children.A law passed in 1696,for example, called for the death penalty for a child of‘sufficient understanding’over the age of sixteen who cursed or struck a parent or who was‘stubborn and rebellious’in refusing to obey a parent.”选项B在第一段的第三句话里得到体现:“Perhaps 93 percent of all parents beat their children in order to discipline them.”选项D所指的细节在第二段的第二句话里:“...it is the regular use of‘ordinary’physical punishment,and the cultural approval it enjoys,that lays the groundwork for child abuse.”只有C项所说“高中生很少被家长体罚”不符合作者的原意,在第一段作者的原话是:“...about 50 percent of high school seniors report experiencing or being threatened with physical punishment.”所以。应该选C。
单选题 The author implies in the passage that
【正确答案】 A
【答案解析】本题是一道推断题,考核学生对作者观点的把握。文章的最后一段讨论的是体罚对孩子身心造成的危害。家长坚信打孩子是为了管束孩子,但事实正如作者所指出的那样:“In fact,violence--whether verbal or physical--sets children a poor example.”作者在最后得出结论:“The pattern of abuse is unwittingly translated from parent to child and thus from generation to generation.”所以,A项与作者的原意吻合。文章中没有提及司法部门该如何举措以制止家庭体罚,故B项不可取。作者指出家长体罚孩子的危害,全文中没有任何细节暗示家长的行为属不得已,故C项不可取。作者在文中提到美国历史上允许家长体罚孩子的法律,但那是在美国建国之前的17世纪殖民地时期,那时的法律不可能沿用至今,故D项不可取。
单选题 The author's purpose of writing this article is
【正确答案】 B
【答案解析】本题为主旨题,考核学生找出全文中心思想的能力。本文第一段揭示家庭体罚的严重现象,第二段有关家长体罚孩子的主观原因和文化根源,第三段讨论家庭体罚的危 害性。在一篇归纳型的文章里,作者往往在最后一段发表自己的观点,这也是作者对人们做出的警示:家庭体罚会恶性循环,代代相传。所以,B项为正确答案。