单选题
{{I}} Questions 25 and 26 are based on the following news. At the end of the news item, you will be given 10 seconds to answer the questions.
Now, listen to the news.{{/I}}
单选题 Where was the G8 summit held?
【正确答案】 B
【答案解析】[听力原文]25-26 It wasn't all hard work at the G8 summit of the world's most powerful leaders. French President Jacques Chirac offered his colleagues a lunch Monday that featured specialties from the southeastern region of France. The assembled heads of state or government from Britain, Canada, Germany, Italy, Japan, Russia and the United States joined Chirac for crayfish from the nearby Lake Geneva, pigeon accompanied by new potatoes, assorted cheeses and a soft and creamy cake. The meal was prepared by a culinary school in Thonon, several kilometers from the summit Site. Afterwards the leaders posed for pictures with the young chefs. [解析] 题干问的是八国首脑峰会在哪举行。由新闻中提到的“G8 summit...French President Jacques Chirac offered his colleagues a lunch Monday...”可知,八国首脑峰会在法国举行,故答案为[B]。
单选题 What did the leaders do after lunch?
【正确答案】 D
【答案解析】[解析] 题干问的是吃完午饭后这些领导人做了什么事情。由新闻中提到的“Afterwards the leaders posed for pictures with the young chefs