单选题 Kensington's Wants to Serve you Better!Kensington's family restaurant is pleased to announce that we will be extending our hours of operation at all branches across the nation! This change will provide you with additional hours in the morning for breakfast service and extra time in the evening on weekends.In line with this, Kensington's will also be introducing a new breakfast buffet on weekends including such favorites as omelets, pancakes, and waffles. The new offerings will be introduced starting this weekend on May 4.Our new hours of operation are as follows:
单选题 Why was the notice written?
【正确答案】 A
【答案解析】解析:本题是针对该通知的写作目的进行提问的主旨题,因此应定位至原文前半部分的内容。通知中提到“Kensington’s family restaurant is pleased to announce that we will be extending our hours of operation…”,即肯辛顿的家庭餐厅很高兴地宣布将延长营业时间,后文中又对新的营业时间进行了说明,因此(A)To announce business hour changes为正确答案。
单选题 What is indicated about Kensington's family restaurant?
【正确答案】 C
【答案解析】解析:本题需要在文章中搜索题目核心词Kensington’s family restaurant的相关内容并与选项进行对照。(A)和(B)在原文中未被提及。通知中提到“Kensington’s will also be introducing a new breakfast buffet on weekends including such favorites…”,即肯辛顿的家庭餐厅将推出包含人气菜肴在内的全新的周末自助早餐,故(C)与原文内容一致,因此(C)It offers a special dining option on weekends.为正确答案。(D)在原文中未被提及。
单选题 What is mentioned about the buffet?
【正确答案】 B
【答案解析】解析:本题需要在文章中搜索题目核心词the buffet的相关内容并与选项进行对照。通知中提到“Kensington’s will also be introducing a new breakfast buffet on weekends…”,即肯辛顿的家庭餐厅将推出全新的周末自助早餐,故(A)和(D)与原文内容不符。根据“Breakfast buffet service is available from 9 A.M. through 12 P.M.”可知,自助早餐的用餐时间是上午9点到12点,因此(B)与原文内容一致,故(B)It is only available at a particular time.为正确答案。文中提到“Reservations are recommended.”,即推荐顾客进行预约,没有说要求提前预订,故(C)与原文内容不符。