Summary Job title: Accounting Officer Location: Wageningen, the Netherlands Employment: Full-time, international position; possibility to start under a consultancy contract Area: Agricultural science and development Education: University degree in accountancy Experience: 5 years of professional experience in accounting in a similar position Applications are invited from citizens of the European Union Member States or of the 78 African, Caribbean and Pacific (ACP) States. Interested candidates should send their applications to the CTA, in Wageningen (the Netherlands). The CTA applies an equal opportunities policy. Employment package A range of benefits, including private pension and health insurance scheme will support an attractive, largely taxexempt salary. Procedure Qualifying candidates are invited to forward before 10th October, 2008: — One-page motivational letter explaining why he/she qualifies for this position, — Curriculum Vitae, — Scanned copies of relevant diplomas and certificates, — Full contact details of three referees. Please note that only candidates under serious consideration will receive written notice of the selection process.
单选题
The company is recruiting a part-time accounting officer.
单选题
The applicants are required to have a bachelor's degree.
【正确答案】
A
【答案解析】招聘广告在“Education”一项中一般会提到对申请人的学历要求,本广告中提到了“university degree in accountancy”,指的是学士学位。因此A项正确。
单选题
The candidates must be able to speak a foreign language.
【正确答案】
C
【答案解析】文中未提及。如果有,一般会在“Education”一项中出现。因此C项正确。
单选题
People from the European Union can apply for the post.
【正确答案】
A
【答案解析】这一职位对应聘者的国籍作了限制,“Applications are invited from citizens of the European Union Member States or of the 78 African,Caribbean and Pacific(ACP)States.”欧盟国家的人符合这一条件。因此A项正确。
单选题
The candidates should tell as much information as possible about his or her qualification.
单选题
The likely candidates will receive phone call from the company.
【正确答案】
B
【答案解析】从广告的最后一段“…only candidates under serious consideration will receive written notice of the selection process.”可知可能被聘用的申请人会收到书面通知(written notice),而非电话通知。因此B项正确。