单选题
I came to China two months ago. Both my parents found work in China. And now I'm studying in a middle school in China. I learned some Chinese when I was in America. But I still find it too hard for me. I can hardly understand my teachers and my classmates. I have quite a lot of trouble with my lessons. My classmates and teachers are very kind. They often come to help me. My teacher of English is one of them. She is a beautiful woman of about thirty years old. She comes to help me every day with my lessons. All my teachers and classmates are very friendly to me. I love them all.
单选题 Why does he come to China? Because ______.
  • A. he likes Chinese friends
  • B. both of his parents work in China
  • C. the Chinese teacher are very friendly to him
【正确答案】 B
【答案解析】[解析] 文中提到I came to China two months ago. Both my parents found work in China. 由此可知,因为作者的父母都在中国工作,所以他也来到了中国,故选B。
单选题 When does he begin to learn Chinese?
  • A. Before he comes to China.
  • B. After he comes to China.
  • C. After he makes some Chinese friends.
【正确答案】 A
【答案解析】[解析] 从I learned some Chinese when I Was in America. 可知,“我”在美国时,也就是来中国之前,就开始学习汉语了,故选A。
单选题 What does he think of Chinese?
  • A. Not very hard.
  • B. A little difficult.
  • C. Very difficult.
【正确答案】 C
【答案解析】[解析] 从But I still find it too hard for me. 可知,作者认为汉语太难了,故选C。