At Siamo Group we specialize in providing high quality staff and market leading training to businesses all over the UK. Since its establishment in 1984, we have flourished, rapidly growing into a national network of local branches, gaining ISO 9001 accreditation (认证) and recognition from the London Stock Exchange Group as one of its Top 1000 Companies to Inspire Britain. We are members of Sedex (Supplier Ethical Data Exchange), the Gangmasters and Labor Abuse Authority (GLAA) and the Association of Labor Providers (ALP), and work within the Ethical Trading Initiative (ETI) Base Code.
    Today, Siamo Group is a leading provider of temporary employees, such as warehouse staff, forklift truck operatives, machine supervisors, general labor and drivers (including LGV Class 1). Dedicated and suitable employees who are looking for their next permanent or temporary role and standard industry training, we truly are your complete personnel solution.
    Due to many years of experience working with major employers and a professional approach to recruiting, developing, training and managing staff, customers are guaranteed exceptional service. Whether you need a large managed workforce or a smaller number of staff provided through one of our countrywide branches, or are looking for employment, Siamo can tailor a solution to your individual needs. You can have complete confidence in us.

Siamo Group


 Founding time:   46 
 Awards: ISO 9001 accreditation, and recognized by the London Stock Exchange Group as
     one of the Top 1000 Companies to   47  Britain
 Membership: Sedex, the Gangmasters and   48  and the Association of Labor Providers
 Business scope: a leading provider of   49 
 Business feature: 1. many years of experience working with major employers
          2. a professional approach to   50  and managing staff
【正确答案】

1984

【答案解析】

文章第一段第二句指出,Siamo集团成立于1984年。通过对比题干和原文可知,空格处应该填入表示年份的数字,因此可以确定本题答案为1984。 本文是一篇说明文,内容为Siamo集团的简介,包括公司的成立时间、获得的荣誉、业务范围以及向客户提供优质服务的保证。

【正确答案】

Inspire

【答案解析】

根据原文第一段第二句可知,该公司自1984年成立以来,蓬勃发展,迅速成长,使其分支机构形成全国性网络,并获得ISO 9001认证和伦敦证券交易所集团的认可,成为“激励英国的1000家公司”之一。通过对比题干和原文可知,空格处应填入Inspire。

【正确答案】

Labor Abuse Authority

【答案解析】

文章第一段第三句指出,Siamo集团是许多协会的成员。通过对比题干和原文可知,空格处应该补全协会的名称,因此可以确定本题答案为Labor Abuse Authority。

【正确答案】

temporary employees

【答案解析】

文章第二段第一句指出,如今,Siamo集团是临时员工的领先供应商。通过对比题干和原文可知,空格处应该填入名词或名词词组,因此可以确定本题答案为temporary employees。

【正确答案】

recruiting,developing,training

【答案解析】

文章第三段第一句指出,凭借多年与主要雇主合作的经验,以及招聘、开发、培训和管理员工的专业方法,Siamo集团保证为客户提供卓越的服务。通过对比题干和原文可知,空格处应该填入动词的v-ing形式与managing构成并列短语,作介词to的宾语,因此可以确定本题答案为recruiting,developing,training。