With 6,641 square kilometers of valleys, mountains, forests and rivers, Banff National Park in Canada is one of the world's top choices for a visit. It is Canada's first national park and the world's third. Banff has a rich history going back to the creation of Canada as a nation. In 1883, three railroad workers came across a cave containing hot springs on the eastern parts of the Rocky Mountains. Two years later, the springs and surrounding area were set aside as Canada's first national park. In 1886, Canada completed its first transcontinental (横贯大陆的) railroad. The Canadian Pacific Railway soon recognized the tourist value of the Canadian Rockies. In 1888, under the direction of William Cornelius Van Horne, the 250-room Banff Springs Hotel was completed. The railway connects Saint John on the Atlantic coast to Vancouver on the. Pacific coast. A series of grand hotels was built along the main line and Banff was advertised as an international tourism stopover on the steel highway. The Rockies quickly became popular with the Victorian rich people. They came to enjoy the scenery and the pleasant springs. Soon visitors were not just stopping over. They began to stay. Today, about 5 million people visit Banff every year, with most people going during June, July, and August.
单选题
When was Canada's first national park completed? [Al 1883 [B] lass. [C] 1886. [D] 1888.
【正确答案】
B
【答案解析】本题为细节题。答案可参见文章第三段。In 1883, three railroad workers came across a cave containing hot springs on the eastern parts of the Rocky Mountains. Two years later, the springs and surrounding area were set aside us Canada's first national park.
单选题
The Banff Springs Hotel was built ______.
【正确答案】
D
【答案解析】本题为细节题。答案可参见第四段中The Canadian Pacific Railway soon recognized the tourist value of the Canadian Rockies.
单选题
Today, about 5 million people visit Banff ______.
【正确答案】
B
【答案解析】本题的四个选项分布在整篇文章中。可以根据most people going during June, July, and August. The Rockies quickly became popular with the Victorian rich people. They came to enjoy the scenery and the pleasant springs. Soon visitors were not just stopping over. they began to stay. 判断A,C,D不正确。从文章第一段也可以看出选项B正确。
单选题
The underlined word "spring" in paragraph 3 means ______.