阅读理解   I have just returned from Mexico, where I visited a factory making medical masks. Faced with fierce competition, the owner has cut his costs by outsourcing some of his production. Scores of people work for him in their homes, threading elastic into masks by hand. They are paid below the minimum wage, with no job security and no healthcare provision.
    Users of medical masks and other laboratory gear probably give little thought to where their equipment comes from. That needs to change. A significant proportion of these products are made in the developing world by low-paid people with inadequate labor fights. This leads to human misery on a tremendous scale.
    Take lab coats. Many are made in India, where most cotton farmers are paid an unfair price for their crops and factory employees work illegal hours for poor pay.
    One-fifth of the world's surgical instruments are made in northern Pakistan. When I visited a couple of a years ago I found most worker toiling 12 hours a day, seven days a week, for less than a dollar a day, exposed to noise, metal dust and toxic chemicals. Thousands of children, some as young as 7, work in the industry.
    To win international contracts, factory owners must offer rock-bottom prices, and consequently drive down wages and labor conditions as far as they can. We laboratory scientists in the developed world may unwittingly be encouraging this: we ask how much our equipment will cost, but which of us asks who made it and how much they were paid?
    This is no small matter. Science is supposed to benefit humanity, but because of the conditions under which their tools are made, many scientists may actually be causing harm.
    What can be done? A knee-jerk boycott of unethical goods is not the answer; it would just make things worse for workers in those manufacturing zones. What we need is to start asking suppliers to be transparent about where and how their products are manufactured and urge them to improve their manufacturing practices.
    It can be done. Many universities are committed to fair trade in the form of ethically sourced tea, coffee or bananas. That model should be extended to laboratory goods.
    There are signs that things are moving. Over the past few years I have worked with health services in the IK and in Sweden. Both have recently instituted ethical procurement practices. If science is truly going to help humanity, it needs to follow suit.
单选题     From the medical masks to the lab coats, the author is trying to tell us ______.
 
【正确答案】 D
【答案解析】 细节题。从医用口罩到实验服,作者想要告诉我们______。本文第一段作者在工厂观察到医用器具生产的恶劣环境,由此作者产生忧虑,因而答案是D。
单选题     The concerning phenomenon the author had observed, according to the passage ______.
 
【正确答案】 C
【答案解析】 细节题。根据文章,作者过去所观察到的令人关注的现象______。根据第一至第四段我们得知西方国家的医疗用品都是来源于发展中国家,因而答案为C。
单选题     The author argues that when researchers in the wealthy west buy tools, they should ______.
 
【正确答案】 D
【答案解析】 细节题。作者认为当西方富国的研究者购买仪器时,他们应该______。原文出处是在地五段最后一句话,这一问句说明我们关心的是产品价格,但很少关心产品的出产地和生产状况,这一问题应该引起我们的关注。因而答案为D。
单选题     A proper course of action suggested by the author is ______.
 
【正确答案】 C
【答案解析】 细节题。作者建议的恰当做法是______。原文信息在文章第七段最后一句话:我们需要做的是让货品提供商在产品产地和制作方法上更加透明,敦促他们改善生产做法。因而答案为C。
单选题     By saying at the end of the passage that if science is truly going to help humanity, it needs to follow suit, the author means that ______.
 
【正确答案】 C
【答案解析】 细节题。在文章结尾,作者提到:如果科学是真的要造福人类,它就应该照着做。作者的意思是______。文章最后一段提到在英国和瑞典,他们已经开始了更为符合道德的采购做法,作为造福人类的科学也应如此,即关注实验室用品的来源,因而答案为C。