单选题 .  Aside from perpetuating (使……持续存在) itself, the sole purpose of the American Academy and Institute of Arts and Letters is to "foster, assist and sustain an interest" in literature, music, and art. This it does by enthusiastically handing out money. Annual cash awards are given to deserving artists in various categories of creativity: architecture, musical composition, theater, novels, serious poetry, light verse, painting, sculpture. One award subsidizes a promising American writer's visit to Rome. There is even an award for a very good work of fiction that failed commercially once won by the young John Updike for The Poorhouse Fair and, more recently, by Alice Walker for In Love and Trouble.
    The awards and prizes total about $750,000 a year, but most of them range in size from $5,000 to $12,500, a welcome sum to many young practitioners whose work may not bring in that much money in a year. One of the advantages of the awards is that many go to the struggling artists, rather than to those who are already successful. Members of the Academy and Institute are not eligible (有资格的) for any cash prizes. Another advantage is that, unlike the National Endowment for the Arts or similar institutions throughout the world, there is no government money involved.
    Awards are made by committee. Each of the three departments Literature (120 members), Art (83), Music (47)—has a committee dealing with its own field Committee membership rotates every year, so that new voices and opinions are constantly heard.
    The most financially rewarding of all the Academy-institute awards are the Mildred and Harold Strauss Livings. Harold Strauss, a devoted editor at Alfred A. Knopf, the New York publishing house, and Mildred Strauss, his wife, were wealthy and childless. They left the Academy-Institute a unique bequest (遗赠): for five consecutive years, two distinguished (and financially needy) writers would receive enough money so they could devote themselves entirely to "prose literature" (no plays, no poetry, and no paying job that might distract). In 1983, the first Strauss Livings of $35,000 a year went to short-story writer Raymond Carver and novelist-essayist Cynthia Ozick. By 1988, the fund had grown enough so that two winners, novelists Diane Johnson and Robert Stone, each got $50,000 a year for five years.1.  What does the passage mainly discuss? ______
【正确答案】 B
【答案解析】 除了延续其自身的存在之外,美国文学艺术研究院的唯一宗旨就是在文学、音乐和艺术领域“培养、扶植和维持一种兴趣”。为了做到这一点,该组织不惜大力颁发奖金。他们每年都会向值得扶助的艺术家们颁发奖金,这些艺术家分别来自各种各样的创作领域:建筑、音乐创作、戏剧、小说、严肃诗歌、轻松诗歌、绘画和雕塑等。其中还有一个奖项是赞助一名有潜力的美国作家到罗马旅行。甚至还有一个奖项是专门为本身质量上乘但商业运作失败的小说设立的,年轻的约翰·厄普代克曾凭借《贫民院义卖会》获得该奖项,而该奖项最近的一位得主是艾丽斯·沃克,获奖作品是《爱与烦恼》。
   该组织每年颁发的奖金总额高达75万美元,但大部分奖项的奖金都在5000到12500美元之间,这样的奖金是比较受年轻的艺术家们欢迎的,因为他们的作品可能一年也赚不了那么多钱。这些奖项的一个优点就是其中有很多都颁给了落魄的艺术家,而不是那些已经成名的人。美国文学艺术研究院的成员没有获得任何现金奖励的资格。另一个优点是,与(美国)全国艺术基金会以及世界各地的类似机构不同,该组织的奖金不包括政府拨款。
   奖金由委员会颁发。文学(120名成员)、艺术(83名)和音乐(47名)三个部门,每个部门都设立了各自的委员会,专门处理每年各领域内部委员会成员的变动问题,这样一来,委员会就可以不断听取新的声音和观点。
   美国文学艺术研究院颁发的所有奖项中,奖金金额最大的当属米尔德丽德和哈罗德·施特劳斯生活基金了。哈罗德·施特劳斯是纽约阿尔弗雷德·A. 克诺夫出版社的一名兢兢业业的编辑,他和妻子米尔德丽德·施特劳斯很富有,但却没有孩子。他们给美国文学艺术研究院留下了一笔数目可观的遗赠:连续五年内,为两位杰出的(并且经济上需要支援的)作家提供足够的资金,以帮助他们全身心地投入“散文文学”的创作中(不含戏剧、诗歌,而且要求获奖人没有其他分散精力的带薪工作)。1983年,每年35000美元的第一笔施特劳斯生活基金分别由短篇小说家雷蒙·卡佛和小说散文家辛西娅,奥齐克获得。到1988年,该基金颁发的奖金金额增长了不少,因此,两位奖金得主——小说家黛安娜·约翰逊和罗伯特·斯通都连续五年每年获得了50000美元的奖励。
   【说明文:美国文学艺术研究院的奖项】
   第一段:美国文学艺术研究院的宗旨、颁奖领域以及一些奇特的奖项。
   第二段:该组织所颁发奖项的两个优点。
   第三段:奖金的来源以及该组织的三个委员会的职能。
   第四段:所有奖项中奖金额度最高的奖项:施特劳斯生活基金。
   根据题干信息the passage mainly discusses可知解答本题需通观全文。
   本篇文章一直围绕美国文学艺术研究院这一组织展开介绍,首先介绍了它的宗旨和颁奖的领域,接着介绍了其奖项优点、资金来源、委员会工作情况、奖金额度最高的奖项等等。可见正确答案应为B。