单选题
March 26, 2006 Mr. Samuel Brown Truestar Corporation Finance Department Manager Re: Account # 2958A Dear Mr. Brown, I want to thank you for the conversation that we had earlier today and for agreeing to a reduction in payment for my outstanding account. As discussed, I will implement a bi-weekly payment of $250, effective Friday, March 31. I will ensure that payment is in my bank account for your automatic withdrawal by 10:00 a.m. every Friday payment period until my account is paid in full. I very much appreciate your understanding my current financial situation, and will contact you should things improve. Please do not hesitate to contact me if you have any questions. Best regards, Jason Chalmers September 3, 2006 Jason Chalmers 21 Reelster Boulevard Vancouver. BC Dear Jason, I am writing to update you on your account status (#2958A) with Truestar Corporation. As a result of our consolidated efforts to restructure your repayment plan in March of this year, it is with great satisfaction that I let you know that your account has now been cleared and paid in full. With diligence and cooperation, we have successfully worked through this financial situation. We would be pleased to offer our services should you need them again in the future. Please contact us with your request. Best wishes, and we look forward to working with you again soon. Samuel Brown Truestar Corporation Finance Department Manager
单选题
The word "outstanding" in the first letter, Line 2 is closest in meaning to ______. A. superior B. noticeable C. unpaid D. essential
单选题
How will Mr. Chalmers remit the payment? A. He will send a check every month B. It will be taken out of his bank account C. It will automatically be deleted from his paycheck D. He will bring cash to the company
【正确答案】
B
【答案解析】[解析] 根据第一封邮件第一段末尾处的I will ensure that payment is in my bank account for your automatic withdrawal by 10:00 am. 可知,答案为B。
单选题
Why did Mr. Brown write the letter? A. To request an overdue payment B. To ask for an extension on payment due C. To notify the client that the account has been settled D. To offer a special type of a service
【正确答案】
C
【答案解析】[解析] 第二封邮件的第一段中提到了写信的理由,答案为C。
单选题
According to the second letter, when should Jason contact Mr. Brown again? A. If he runs into further problems with payments B. As soon as he is ready to make the payment C. If he is in need of using the service again D. Once he finishes paying off all the money
【正确答案】
C
【答案解析】[解析] 文中提到We would be pleased to offer our services should you need them again in the future,答案为C。
单选题
How long did it take for the account to be cleared? A. Two months B. Six months C. One year D. Two years